http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 17, 2012

Ampujia oli jopa kolme joista kaksi saatiin elävänä kiinniSeuraava video on peräisin Newtonin alakoulusta, joka on kuvattu juuri sinä aikana kun paikalliset poliisivoimat olivat jo saapuneet paikalle. Videon loppupuolella näkyy kuinka yksi epäilty ampuja juoksee metsään karkuun ja poliisit piirittävät hänet maahan.

Lisäksi eräs silminnäkijä 9-vuotias poika kertoo kuinka poliisien saavuttua yksi mies oli raudoitettu. Joten jos nyt kuitenkin mediassa ei toistella kuin vain tämän Adam Lanzan nimeä aina uudelleen ja uudelleen. Kun nämä 1-2 muuta ampujaa pääsevät täysin pälkähästä ja heitä ei varmasti edes huomioida lopullisessa poliisin esitutkinnassa.

Eli jos koulun sisällä oli 3 ampujaa, joista nämä kaksi otettiin elävänä kiinni. Niin mitenkä sitten kaikki huomio suunnataan vain tähän Adam Lanzaan. Jonka nyt sitten väitetään tämän koko kouluammuskelun pääarkitehdiksi ?Yksi mielenkiintoinen seikka tässä jutussa on se, että tämän pääepäillyn Adam Lanzan äiti Nancy Lanza oli survivalisti ja omisti tämän johdosta paljon aseita. 

Lisäksi kerrotaan, että Nancy Lanzalla oli erimielisyyksiä tämän kyseisen verilöylyn kohteeksi joutuneen "Sandy Hook" koulun kanssa ja veti aikanaan mm. poikansa pois sieltä ja ryhtyi antamaan hänelle kotiopetusta.  Connecticutin osavaltion Newtonin pikkukaupungin alueen poliisiradion taltioinnit löytyy myös netistä ja kohdassa 3.25 kuuluu kuinka opettajan kerrotaan nähneen kuinka kaksi ampujaa pakenivat tekopaikalta.


Jos tästä tapauksesta lähtee tutkimaan yhtäläisyyksiä esim. 9/11 terrori-iskuihin. Niin myös silloin kun 9/11 terrori-iskut toteutettiin (lavastettiin). Niin Osama Bin Ladenia syytettiin niistä välittömästi ja kerrottiin vain hänen olevan se pääarkitehti ja samalla myös näiden 19:sta Arabiterroristin naamat olivat jo seuraavanpäivän lehdessä ympäri maailman.

Niin nyt kun tämä kouluammuskelu tapahtui, niin Lanza ilmoitettiin välittömästi tämäksi ykkösepäillyksi kouluampujaksi. Mutta ensin hänen veljensä nimi Ryan Lanza ilmoitettiin virheellisesti medialle tämän jutun päätekijänä. Koska Adam oli ottanut veljensä henkilöllisyystodistuksen.

Sitäkään ei voida vieläkään todistaa, että ampuiko Adam Lanza oikeasti yhtään henkilöä tuolla koulussa. Kuten se, että ampuiko hän edes äitiään. Nämä kun ovat niitä juttuja, että koulun sisällä olleet silminnäkijät ovat siinä avainasemassa mitä näkivät omin silmin. Mutta monet opettajathan käskivät vielä lapia sulkemaan silmänsä.

Aiempia kouluampumistapauksia mihin liittyi myös enemmän kuin virallisesti väitetyt ampujat oli tämä 90-luvun lopussa tapahtunut Columbinen verilöyly ja siihen tapaukseen liittyneistä silminnäkijöistä peräti 7 murhattiin seuraavien vuosien aikana ja yksi heistä joutui teljetyksi mielisairaalaan. Eli tämä jo varmasti todistaa jotain, että näitä silminnäkijöitä vielä uhkaillaan pitämään suunsa kiinni jatkossa, etteivät vaan lähtisi kertomaan totutta näistä kouluampumisista eteenpäin.

Jos kuitenkin jonkinlaista profilointia katsoo näiden tapausten johdosta, niin huomaa selvästi että myös Suomessa tapahtuneet verilöylyt ja muut hirmuteot kuten Myyrmäen pomminräjäyttäjä Petri Gerdt oli myös sosiaalisesti hyvin syrjäänvetäytynyt ja ujo kaveri. Kuten myös Pekka-Eric Auvinen oli myös hiljainen ja syrjäänvetäytyvä. Niin mitä tämä sitten todistaa... Se todistaa jo puoliksi sen, että nämä hiljaiset ja syrjäänvetäytyvät henkilöt ovat psyykkisesti paljon helpompia altistaa laajemmalle triggerointipohjaiselle mielenhallinnalle.

Kuitenkin muutamassa tapauksessa on käynyt niin, että päätekijä ei olekaan ampunut itseään tekojensa päätteeksi vaan antautuukin poliisille ja näitä oli mm. tämä Hyvinkäällä sattunut ammuskelu, jonka pääepäilty Eero Hiltunen ei kuulusteluissa kertonut muistaneensa tapahtumista mitään. Mikä taas viittaa MKULTRA tyyliseen ohjelmointiin. Kuten myös nämä CIA:n palveluksessa olevat huippukoulutuksen saaneet eliittitappajat. Eivät hekään muista melkein kukaan olevansa ammattitappajia, koska toimivat kuin hypnoosin alaisena. Mutta osa heistä pystyy pikkuhiljaa palauttamaan muistinsa, jonka jälkeen heidän rankka historiansa tulee ilmi pieninä muistivälähdyksinä kerrallaan.

Näissä mielenohjelmointiin liittyvissä ampumistapauksissa voi myös olla joskus tekemistä sen kanssa, että joku henkilö on joutunut tappokohteeksi ja siinä sitten käytetään jonkun ennaltavalitun henkilön triggeröinnille altistettua mielenhallintaa murhavälineenä, jolloin murha ei näytäkään suunnitellulta. Vaan saadaan uskomaan, että se oli vain jonkun yksittäisen hullun teko. Mutta mitä enemmissä määrin varsinkin nämä kouluampumistapaukset liittyvät lähes aina aselakien tiukentamiseen ja syy on siinä, että nykyinen maailmaneliitti haluaa riisua kansat aseista. Koska sillä keinoilla saadaan eliminoitua viimeinenkin mahdollinen globaali vastarinta. Eli siinä vaiheessa kun kansalla löytyy enää ritsat millä puolustautua aseellista valtiovallan fasismia vastaan. Asiahan on kuitenkin niin, että on vielä sellainen kolmaskin asia mikä on kaikista tehokkain ase valtioiden fasismia vastaan ja se on tieto, koska tieto on valtaa ja siitä se tietoisuus myös syntyy kunhan vain tarpeeksi ihmisiä herää tästä kollektiivisesta unestaan. Niin lumipallo lähtee pyörimään ja siinä vaiheessa kun se on tarpeeksi suuri. Niin tämä tietoisuusverkosto laajenee ja kriittinen massa on saavutettu. Sen jälkeen illuilta loppuu paukut pelistä ja joutuvat tunnustamaan lopullisen häviönsä.

Lähde: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288524743228.html?pos=ok-nln
           http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288524724326.html
           http://www.henrymakow.com/