http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 20, 2012

Connecticutin poliisi uhkaili kaikkia sosiaalisessa mediassa ampumatapauksen kyseenalaistavia ihmisiä


Connecticutin, Newtonin poliisi piti äskettäin tiedotustilaisuuden jossa se uhkaili kaikkia internetissä tämän ampumatapauksen kyseenalaistavia ihmisiä ja uhkaili, että jokaisesta tehdään erillinen poliisitutkina ja se tulkitaan rikokseksi. Poliisi nimitti näitä tietoja väärän tiedon levittämiseksi.

Tässä nyt näette kuinka tämä false-flag operaatio kusi jo kun sen järjestävä taho astui jo omaan paskaansa, kun kaikki mukana olleet avustajat ja virkamiehet eivät pitäneetkään turpaansa kiinni jne.

Lisäksi tapauksen salaamista vaikeutti suunnattomasti se, että useiden uutiskanavien kameramiehet olivat jo Sandy Hookin koululla ja ikuistivat mm. sen kuinka yksi mahdollinen asemies pakeni koulun viereiseen metsään ja otettiin siellä kiinni.

Myös paikallisen poliisiradion puhelut kun ovat julkisia ja nyt netissä, niin niitä ei voi enää kukaan viranomainen tuhota jälkikäteen. Koska niistä löytyy jo tuhansia varmuuskopioita.

Poliisit kun ovat tässä peittelyoperaatiossa pelkkiä sätkynukkeja, jotka pistetään uhkailemaan nyt kaikkia heitä jotka uskaltavat kyseenalaistaa tämän Newtonin verilöylyn. Yhdysvalloissa on nyt jopa facebook-tilejä hävitetty sen takia, että joku on alkanut siellä kyseenalaistamaan tätä kouluampumistapausta.Onko siis tutkiva journalismi kansalaisten taholta tuomittava rikos ?

Jos kysytään tältä murhaajaeliitiltä, niin on ja syy siihen on, että tämä sosiaalisen median ja tutkivan journalismin voima on nyt niin suuri. Että tällaiset verilöylyt saadaan jo netissä melkein kokonaan tutkittua yksittäisten kansalaisten tutkivalla journalismilla. Kun taas ne viranomaiset ja valtamedia keskittyvät tämän koko virallisen tutkinnan salaamiseen.

Tämä on vaan nyt yksinkertaisesti niin, että tällaiset false-flagit eivät enää toimi kuten ennen. Koska nykyinen internet ja sen sosiaalinen media tiedottaa näistä kaikista viranomaisten salaamista asioista laajemmin kuin koskaan ja ilmankos tämän salaisen maailmanhallituksen porukka on kusessa tämän johdosta.