http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 12, 2012

NSA:n entinen sisäpiiriläinen RT:n haastattelussa



NSA:n sisäpiiriläinen William Pinney oli RT-kanavan haastattelussa ja kertoi NSA:n sekä muiden tiedustelupalveluiden verkossa tapahtuvasta yksityishenkilöiden vakoilusta. Hänen mukaansa koko internetissä kulkeva sähköposti-liikenne on jatkuvassa seurannassa ja sitä kautta kuka tahansa meistä voi joutua seurantalistalle.



Pinney kertoi myös siitä, että hän ei hyväksynyt NSA:n toimintatapoja kun työskenteli siellä ja esimerkkinä hän kertoi ns. sosiaalisten yhteyksien verkkojen keruun yksityishenkilöistä. Eli tällä tarkoitettiin näitä "social network" kaavioita, joita myös rikospoliisit käyttävät tutkimuksissaan.

Siinä lokeroidaan jokainen esim. kansalaisaktivisti erikseen ja pidetään kirjaa 24/7 aina sähköpostien vakoilua ja puhelinsalakuunteluja myöten näiden henkilöiden liikkeistä ja toiminnasta. Kun sitten Yhdysvaltain hallituksen mukaan kansalaisaktivistinen toiminta katsotaan terrorismiksi ja senkin varjolla käydään tätä ns. terrorismin vastaista sotaa. Kun todellinen terroristi kuitenkin on aina ollut tämä kasvoton maailmanhallituksen eliitti, joka itse rahoittaa terrorismia, käyttääkseen sitä massaväestöön kohdistuvana pelotteena. 



Mutta myös NATO:lla on ollut aikanaan esim. Italiassa päin toimiva terroristijärjestö, joka keskittyi lavastamaan lukuisia pommi-iskuja eripuolille etelä-eurooppaa. Joita sitten lavastettiin aina milloinkin minkä maan oppositioryhmien nimiin. Tämän NATO:n salainen terroristijärjestö toimi nimellä "OPERAATIO GLADIO".

Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio