http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, joulukuuta 02, 2012

Suomalaispoliitikon kommentti suututti sionistijärjestötSuomen ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja Pertti Salolainen (kok.) oli vieraana YLE:n aamu TV:ssä pe 30.11.2012 ja siellä keskusteltiin Israelin ja Gazan tilanteesta.

Salolainen sitten totesi, että Yhdysvaltojen on vaikeaa ottaa neutraalimpaa kantaa Israelin ja Palestiinalaisten kiistassa, koska Yhdysvaltain Juutalaisilla on erittäin paljon vaikutusvaltaa maan taloudessa sekä tiedotusvälineissä. 

Tämä oli sitten kantautunut eliitin pienen puskaradion välityksellä aina Yhdysvaltoihin Juutalaisten etuja ajavan Simon Wiesenthal-järjestön korviin ja kyseinen sionistijärjestö lähetti samantien vihaisen kirjeen Suomen Washingtonin suurlähetystön edustajalle, jossa vaaditaan Pertti Salolaisen eroa ja Suomea myös vaaditaan eroamaan Salolaisen puheista.
 
Mistä tällainen Juutalaisuudenvastaisuuden kieltäminen sitten oikein kertoo?

Suomessakin pitäisi olla voimassa sananvapaus ja siihen kuuluu myös julkisten mielipiteidensä esittäminen vaikkapa nyt mediassa, kuten tässä Salolaisen tapauksessa. Mutta kuinka voi olla mahdollista, että näiden sionistien valtasuhteista mm. median takana ei saa puhua sanallakaan. Tai joutuu syytetyksi Juutalaisvastaisista vihapuheista.

Voikin hyvin olla, että jos vielä tulevaisuudessa tämä rikollinen illuminatin maailmaneliitti tulee komerosta ulos ja alkaa hallitsemaan julkisesti. Niin sen jälkeen nämä juutalaisuudenvastaiset vihapuheet muuttuvat illuminatinvastaiseksi toiminnaksi, joka tulee rangaistavaksi. Kun on sellainen vanha sanonta, että se koira älähtää mihin kalikka kalahtaa ja esim. tämä eräs maailman rikkain Saksanjuutalainen pankkiiri-oligarkkisuku Rothschild kuuluu yhtenä heihin, joista ei paljoakaan media saisi kirjoittaa yhtään mitään negatiivista.Salolaisen kohdalla oli nyt suorastaan hämmästyttävää huomata, että kokkarien piiristäkin löytyy myös järkeviäkin poliitikkoja. Ettei kaikki kyseisessä valtapuolueessa olekaan näitä perinteisiä vallanhimoisia psykopaatteja. Kun yleensä ne psykopaatit hamuavat kaikki ministerisalkut itselleen.  

Lähde: STT-IL 
           YLE Aamu TV pe 30.11.2012