http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 18, 2012

Teksasin San Antoniossa sattui ampumavälikohtausYhdysvalloissa Teksasin, San Antoniossa sijaitsevassa elokuvateatterissa tapahtui viikonvaiheessa ampumavälikohtaus kun 19-vuotias Jesus Garcia avasi tulen elokuvateatterissa kohti useita työntekijöitä. Ampujan motiiviksi väitetään, että hän oli joutunut tyttöystävänsä jätetyksi aiemmin samana päivänä. Ampumavälikohtaus päättyi kuitenkin siihen kun paikallinen aseistettu vartija sai tilanteen raukeamaan ampumalla epäiltyä.  

Tästä juuri näemme, että mitenkä päättyy tällaiset aseelliset riehumiset Teksasin kaltaisessa osavaltiossa, jossa asetta saa kantaa jokainen täysi-ikäinen. Nyt kuitenkin tämä kyseinen tapaus ei näytä oikein saaneen juuri mitään huomiota muualla valtamediassa. Koska tämä tapaus taas puoltaa aselakia sen perusteella, että jos väestöllä on oikeus aseenkantolupaan niin tällaiset tapaukset saadaan minimalisoitua.
Lähde: http://foxnewsinsider.com/2012/12/18/attack-stopped-gunman-wounded-by-armed-security-guard-in-texas-movie-theater/