http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 15, 2012

Ampumisen pääepäilty Adam Lanzan facebook-tili poistettiinConnecticutin pääepäillyn Adam Lanzan facebook-tili poistettiin juuri äsken ja tässä osuu täysin 100 % tarkkuudella itse kaupunki sekä epäillyn ikä. Joten n. 28 000 asukkaan Newtonin kaupungissa se on aika todennäköistä, että kyseessä on juurikin tämä henkilö.

Mediassa tuli nyt ilmi, että epäilty oli ampunut äitinsä lisäksi myös toisen veljensä sekä isänsä, ennen kuin lähti kouluun ammuskelemaan. Nyt kuolleita on yhteensä jo 28 ampuja mukaanlukien. Mutta tiedot mahdollisesta toisesta ampujasta ovat edelleen silminnäkijähavaintojen mukaan paikkansapitäviä. 

Lanza oli tietojen mukaan varustautunut kahden puoliautomaattisen käsiaseen lisäksi myös rynnäkkökiväärillä. Joten se selittääkin niin monet uhrimäärät.

Yhdysvalloissa on tänä-vuonna ollut mm. Coloradossa kouluampumis-simulaatioita. Eli virallisia harjoituksia tällaisten varalle ja niihin osallistuu aina kyseisen kaupungin poliisien erikoisjoukot. On kuitenkin varsin selvää, että silloin kun kyse on lavastetusta false-flag kouluampumisesta tai muusta vastaavasta järjestetystä verilöylystä, niin poliisin erikoisjoukot eivät tee mitään asian ehkäisemiseksi. Niin myös Norjan, Utöyalla Norjan poliisilla kesti tulla n. 650 metrin päässä sijaitsevalle saarelle yli 1 tunti ja 19 minuuttia.

Samalla tavalla myös nämä kouluissa olevat viralliset säädökset ovat aivan älyttömiä. Eli se, että jos tällaista hirveää tapahtuu niin kaikkien opiskelijoiden on pysyttävä luokissa ovet suljettuina. Vähän niin kuin New Yorkin, Manhattanin saaren World Trade Centerin työntekijöiden käskettiin pysyä pilvenpiirtäjien sisällä. Koska olisivat siellä paremmin turvassa. Kun näin saatiin vain varmistettua tarpeeksi suuri uhriluku 9/11 lavastetuissa terrori-iskuissa, koska WTC-tornit eivät romahtaneet, koska ne räjäytettiin alas illujen toimesta.