http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 25, 2012

FBI dokumentit paljastavat Occupy Wallstreet aktivisteihin kohdistuneet salamurha-aikeet


Tutkiva journalisti Jason Leopold on saanut haltuunsa tiedonvapauslain (Freedom of Information Act) avulla FBI:n dokumentteja, joista paljastuu Occupy Wallstreet aktivisteja kohtaan suunnatut salamurha-aikeet. Dokumenteista ei käy kuitenkaan selville, että mitkä tahot ovat näiden salamurha-aikeiden takana. Mutta se siellä käy selville, että näitä ollaan suunniteltu toteutettavaksi mm. Teksasin Houstonissa, San Antoniossa ja Dallasissa.Salamurha-aikeet oltiin kohdistettu Occupy akvististiliikkeen johtajiin ja FBI:n dokumenteista kävi ilmi, että suunnitteilla oli ihan tarkkuuskivääreillä toteutettu mestaus kuten John F. Kennedyn murha. .

Dokumenteista kävi myös ilmi se, että kuinka FBI oli jo aiemmin lähettänyt Occupy Wallstreet mielenosoitukseen vakoojiaan.

Occupy Wallstreet mielenosoitus alkoi 17. Syyskuuta 2011 New Yorkissa ja se levisi hyvin nopeasti ympäri maailman ja muodosti näin yksinään maailman kattavimman globaalin mielenosoitusliikkeen. Suomessa occupy Helsinki perustettiin Lokakuussa 2011 ja aktivistileirikin oli pystyssä aina kesäkuun alkuun 2012 asti, jolloin Helsingin kaupungin eliitti tilasi poliisin virka-apua purkamaan mielenosoituskalusto telttoineen. Vaikka apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri oli luvannut tulla neuvottelemaan aktivistileirin jatkumisesta muutamaa päivää aiemmin.Tarkemmin kuin tätä Occupy aktivisti-liikettä on seurannut ja tutkinut niin on hyvin selvää, että mikään näin laaja mielenosoitus ei sattumalta leviä globaalisti maailmanlaajuisesti ilman, että sitä tuettaisiin jostain kulissien takaa ja tämän kyseisen aktivistiliikkeen takana useat tahot ovat pyrkineet vakoilemaan Occupy liikkeen aktivisteja ja tekemään heistä tarkemmat profiloinnit.

Suomessa tästä kenttävakoilusta vastaa pääasiallisesti Suomen suojelupoliisi (SUPO), joka on jatkuvasti kansainvälisissä yhteyksissä myös Suomalaisaktivistien vakoilussa. Occupy Helsingin aktivistileirin seuranta oli ajoittain niinkin näkyvää, että kameraständi oli pystytetty kuvaamaan sinne vartavasten.

Kun näiden yksityisomisteisten liikepankkien takana piileskelevien oligarkkien mukaan jokainen massasta herännyt ihminen on potentiaalinen uhka tämän eliitin keinotekoiselle vallalle ja tämän vuoksi esim. Suomenkin SUPO joutuu valvomaan ns. terrorismiuhkia Suomessa ja valtaeliitin mukaan kansalaisaktivismi on myös terrorismia. Koska siitä koituu valtion fasistiselle koneistolle harmia. Terroristi sana on keksitty siis alunperin kaikkia näitä vastaan, jotka uskaltavat nousta salaisen maailmanhallituksen eliittiä vastaan. Mutta se ollaan muovattu Washington DC:ssä, Pentagonissa mahtikelpoiseksi psykologiseksi pelottelukeinoksi. Jonka vuoksi salainen maailmanhallitus kylvää lavastetulla valtionterrorismilla pelkoa ympäri maailman ja julistaa terrorismin vastaista sotaa. Vaikka tämä maailmaneliitti syyllistyy jatkuvasti itse terrorismiin.Mutta tämä on kaikki psykologisen sodankäynnin avainasioita, että miten ihmiset saadaan pelkäämään joidenkin al-Qaida jeesuspartojen ja rantarosvon näköisiä Arabeja, kun heidän ilmoitetaan voivan räjäyttää julkisia liikennöintivälineitä.

Lisäksi lähes kukaan näistä jotka uskovat ja pelkäävät al-Qaida kykene kyseenalaistamaan sitä, että mistä tämä maailman pelätyin terroristijärjestö saa oikein rahoituksensa. Sillä ei edes autopommeja räjäytetä ilmaiseksi, koska jokainen karvalakki FIAT:kin maksaa rahaa, kun sen jossain lähi-idässä tussauttaa nämä rantarosvonnäköiset ilmaan.

Usein kuitenkin paljastuu, että autopommit onkin rakentanut CIA:n apurit ja rahoitus tullut lähes suoraan Yhdysvalloista. Kun aivan sama pätee myös tämän al-Qaidan kohdalla. Jonka rahoitus tulee valtaeliitin hallinnoimien tahojen puolelta.Sen sijaan lääketeollisuus tappaa lääkkeillä miljoonia ihmisiä per joka vuosi. Mutta BIG PHARMA:n massamurhista ei julkaista kilokaupalla pelotteluproagandaa uutisissa. Kuinka lääketeollisuus taas murhasi taas tuhansia ihmisiä jokainen päivä eri puolin maailmaa. 

Lähde: http://www.presstv.com/usdetail/279777.html