http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 04, 2012

Saksalainen politiikan asiantuntija: Syyrian jälkeen NATO:n kohteena Iran ja VenäjäSaksalainen politiikan asiantuntija Christoph Horstel oli RT-kanavan haastattelussa. Hänen mukaansa NATO:n suunnitelmat on hyökätä seuraavaksi Syyriaan ja sieltä Iranin ja lopulta Venäjälle. Joten jos konflikti laajenee niin pitkälle, niin edessä on väistämätön suursota joka on III-maailmansota.

Horstelin mukaan väitteet Syyrian hallituksen valmistamista kemiallisista aseista on siis samanlaista propagandaa, jonka verukkeella USA/NATO hyökkäsi aikanaan Irakiin.Syyriaa aseistetaan kokoajan sanoo Venäjän varaulkoministeri Mikhail Bogdanov. Asekalustossa on mm. amerikkalaisia olalta laukaistavia Stinger-ilmatorjuntaohjuksia.

Syyrian militarisointi on ollut Venäjällä hyvin suurena huolen aiheena ja useat Syyrian oppositioon kuuluvat tahot tulevat vielä ennen vuoden loppua Moskovaan neuvottelemaan. Mutta näyttäisi siltä, että Venäjän diplomaattiset keinot alkavat olla vähissä.

Tällä menolla III-maailmansota häämöttää jo hyvin lähellä ja salainen maailmanhallitus ei ole halukas tekemään asialle mitään. Koska toimii itse tämän suursodan pähkähulluna pääkapellimestarina.  

Lähde: Verkkomedia