http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 19, 2012

Jesse Ventura kohtasi CIA:n entisen mielenhallinta veteraaninEnt. Minnesotan kuvernööri Jesse Ventura kohtasi omassa tv-sarjassaan erään entisen CIA:n mielenhallinta veteraanin dr. Robert Duncanin. Siinä tuli nyt ilmi, että mikä motiivi salaisella maailmaneliitillä on hallita ihmisiä lähettämällä heidän päähänsä erilaisia signaaleja ja viestejä. Kun näitä ääniaaltoaseita voidaan käyttää niin, että äänet pään sisällä kuuluvat vain niiden kohteeksijoutuneille, mutta eivät muille jolloin voidaan mm. vedota helposti näiden henkilöiden mielenterveyteen.

Jesse Venturan salaliittoteorioita käsittelevä "Conspiracy Theory" sarja käsitteli näitä asioita juuri tällä-viikolla Yhdysvalloissa lähetetyssä jaksossa ja jakson nimi oli "Brain Invaders". Kuitenkin kyseisen jakson lähetysajankohdaksi ei voinut sattua paremmin kun juuri vajaa 3 vuorokautta aiemmin tapahtui tämä Newtonin kouluammuskelutapaus.

dr. Robert Duncan työskenteli ennen hallituksen eri mielenhallintaan keskittyneissä projekteissa CIA:n palveluksessa. Mutta kuitenkin vetosi haastattelussa, ettei saisi kertoa juuri mitään erityisiä hankkeita joissa oli ollut mukana. Duncan kertoi myös sen, että hän oli omien sanojensa mukaan liian naiivi luovuttaessaan hänen itse keksimiään patentteja suoraan hallitukselle ja ei arvannut, että mihinkä tarkoitukseen niitä voitaisiinkaan käyttää jatkossa. Tämän hän tiivisti heti alussa kertoessaan, että luovutti teknologiansa pimeämmälle osapuolelle.
Julkisesti tämä CIA:n toimeksipanema MKULTRA vuodettiin Duncanin mukaan tietoisesti julkisuuteen 70-luvulla ja ilmoitettiin, että tämä kyseinen mielenhallintaprojekti olisi lakkautettu. Mutta todellisuudessa sitä jatkettiin aina tähänkin päivään saakka vain uusilla toimintanimikkeillä. Kun vuosien varrella siihen liittyvä teknologia muuntui sitten mikroaalloilla toimivaksi malliksi, joka siis tapahtuu mm. satelliittipaikannuksen avulla.

dr. Duncan kertoo, että  nämä ns. ääniaalto-aseet tunnetaan hallituksen piirissä nimellä jumalan ääniaseet (god voice weapons) ja se tulee varmasti siitä, että kun mielenhallinnan kohteeksi joutunut ihminen alkaa ottaa signaaleja vastaan ja alkaa ns. kuulemaan kirjaimellisesti ääniä päänsä sisällä, niin hän usein luulee kommunikoivansa jumalan kanssa. Tähän myös viittaavat useiden murhatapausten esitutkintamateriaalit, joissa tappaja väittää kuulleensa viestejä/ääniä päänsä sisällä jotka kehottivat tappamaan jne.

Duncanin mukaan kyseessä on kuitenkin aivan äärimmäisen vaarallinen ase koko ihmiskuntaa vastaan ja sen käyttömotiivi on täysin koko maailmanväestön totaalitaarinen hallinta. Mutta tämän laitteen koko kapasiteettia ei olla vielä otettu käyttöön ja se voitaisiin tulevaisuudessa suunnata koko ihmiskuntaa vastaan.