http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 27, 2012

Video Britney Spearsin MKULTRA monarch ohjelmoinnistaTässä on pieni videopätkä poptähti Britney Spearsin haastattelusta, josta näkee kuinka MKULTRA MONARCH ohjelmointi pettää kesken haastattelun. Hän ei pysty vastaamaan naisjuontajan esittämään kysymykseen ja kääntää vain päänsä ja on kuin tervehtimässä fanejaan ja sanoo "Hei".

Tämä juuri todistaa sen, että nämä viihdeteollisuuden ikonit ovat traumapohjaisen mielenhallinan uhreja miltei kaikki ja jokainen heistä on käynyt läpi ns. MKULTRA monarch ohjelmoinnin.

Monarch ohjelmointi tulee monarkkiperhosesta, koska kaikki jotka ovat käyneet läpi tämän traumapohjaisen mielenhallinnan. Näkevät tuon kaiken kidutuksen jälkeen tuonkaltaisen monarch perhosen aistiharhana. Tämä ilmiö näkyy erityisesti niillä, jotka ovat kokeneet sähköshokeilla aiheutetun kidutusjakson.


MONARCH ohjelmointia löytyy elokuvista ja teollisista musiikkivideoista aina Disneyn piirroselokuviin. Esim. jo pelkästään Disneyn Leijonakuningas, Pieni Merenneito, Kaunotar ja Hirviö, Tuhkimo sekä Aladin ovat täynnä monarch ohjelmointia.

Tämän kyseisen monarch ohjelmoinnin triggerit sitten laukaisevat ns. sivupersonallisuushäiriön. Kuitenkin tämän ohjelmoinnin kohteista yli 75 % on naisia, koska heillä on miehiä suurempi kivunsietokynnys. Kuitenkin käytetyimmät tasot ovat alpha ja beta tason ohjelmointi, joista jälkimmäistä käytetään seksuaaliseen tarkoitukseen. Tämä taso poistaa kaikki opitut moraaliset käsitykset ja stimuloi seksuaalista vaistoa eli kyseessä on ns. "sex-kitten programming".Erityisesti pornoteollisuudessa monilla naisilla on alaselässä juurichakran kohdalle tatuoitu perhonen tai sitä muistuttava symboli. Mutta tämä on yleinen ilmiö myös naisten keskuudessa ja se mikä tässä on omituisinta, että kukaan näistä monarch ohjelmoiduista henkilöistä ei sitä itse edes tiedosta. Juurichakra kun on tämän seksuaalienergian keskus, josta kundaliinienergia tulee.Musiikkit ja viihdeteollisuuden kärkinimet Britney Spearsin ohella Lady Gaga, Christina Aguilera,  Rihanna, Taylor Swift, Lindsey Lohan, Miley Cyrus, Maria Carey, Katy Perry sekä myös Johnny Depp kuuluvat vahvasti tähän aivopestyihin julkisuudenhenkilöihin.

Vielä ennen 1980-lukua monarch ohjelmoinnin aiheuttama dissosiatiivinen identiteettihäiriö oli hyvin vähäinen. Mutta jo 90-luvulle tultaessa näiden määrä oli hälyttävästi kasvanut ja juuri 80-luvulla nousi MTV:n musiikkitelevision musiikkivideot ja VHS-videonauhurit laajempaan keskuuteen.

Lähde: http://tietoisuudenlaajentuminen.wordpress.com/yhteiskunta/elokuvat-monarch-programming-ja-mkultra/