http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 22, 2012

Poliisiradiosta kuului kouluampumispaikalta "Päätä Adamin elämä".Internetissä olevat Connecticutin, Newtonin poliisin raaka-audiot paljastavat todella oudon hetken kun tasan 22 min. 55 sek. nauhoituksen kohdalla poliisiradiosta kuuluu taustalta jonkun poliisin suusta sanovan "End the life of Adam", eli "Päätä Adamin elämä".Tämä kuului poliisiradiosta vain kerran.

Kello oli tuona hetkenä klo 9:58:26

Itse ampumavälikohtaus alkoi aamulla klo 9:35:30

Eli 20 min. ehti pääepäilty olemaan elossa tuon jälkeen. Kun viralliset median kertomat versiot kertovat, että Adam Lanza ampui välittömästi itsensä heti kun ensimmäiset pelastushenkilökunnan viranomaiset astuivat sisälle kouluun.Alkuperäinen raaka-audio poliisiradiosta löytyy täältä ja tämä kyseinen kohta löytyy 22:55 kohdalta.


Tämähän siis viittaa siihen, että Adam Lanza olisi vielä tuolla hetkellä ollut elossa ja kouluhan oli lukittu kokonaan, joten sinne ei ollut ulkopuolisilla silminnäkijöillä enää mitään asiaa. Silloin siellä oli enää poliisit ja SWAT-ryhmän erikoisjoukot, jotka olivat jo tuohon mennessä todennäköisesti saaneet koko koulun evakuoitua.Adam Lanzan veli Ryan Lanza ilmoitettiin mediassa pääepäillyksi ja siinä vaiheessa Ryan lähti välittömästi työpaikaltaan New Jerseystä kohti asunnolleen. Hän ilmoitti kuitenkin facebookissa, että "olen elossa ja en minä sitä tehnyt"... Hänelle alkoi ilmeisesti tulvimaan tuhansia vihaviestejä, jonka johdosta hänen facebook-tilinsä suljettiin hyvin nopeasti.Koulun viereisestä metsästä otettiin kiinni epäilty joka oli pukeutunut intti-vaatteisiin. FOX-uutiskanava ilmoitti, että hän oli Ryan Lanza tämän koulussa ammuskelleen Adam Lanzan veli ja perusti väitteensä Associated Pressin lähteelle.

Myöhemmin FOX ilmoitti, että Ryan olisi kuollut ja hänen veljensä Adam otettu kiinni ja pidätetty.

Mietitäänpä nyt, että Ryan Lanza reagoi nopeasti ja ilmoitti facebookissa, ettei ole tuolla päinkään tapahtumahetkellä ja kertoi olevansa edelleen hengissä. Hänet kuitenkin vietiin kuulusteltavaksi. On kuitenkin hyvin mahdollista, että jos hän ei olisi antanut itsestään mitään elonmerkkejä facebookissa. Niin hänethän olisi teoriassa voinut silloin poliisi ampua ja väittää tämän verilöylyn toiseksi päätekijäksi.

Sitten tullaan tähän, että kun poliisitutkinta ei ollut edes alkanut niin mistä ihmeestä media tiesi välittömästi että Ryan Lanza asui New Jerseyssä ja oli kotoisin Connecticutin Newtonista. Ei tällaisia tietoja voi kukaan viranomainen saada selville muutaman minuutin aikana ja välittää niitä faktana eteenpäin mediassa. Mutta tässä kyseisessä tapauksessa kun tämä tapaus oli miltei täysin selvä lavastettu CIA:n psyop (psykologinen operaatio), johon vielä varmasti liittyi vahvasti Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaatio DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency).

Vielä sekin ihmetyttää, että kuinka media pystyi tietämään sen, että Ryanilla oli ylipäänsä tyttöystävä New Jerseyssä, jonka ilmoitettiin kadonneen Ryanin kämppäkaverin lisäksi

Mediassa ilmoitettiin aluksi, että poliisi tutkii murhaa joka tapahtui Ryan Lanzan asunnolla.New Jerseyn, Hobokenissa. Ilmoitettiin, että epäilty olisi siellä tappanut isänsä ja matkustanut sitten sieltä Connecticutin Newtoniin Sandy Hookin alakouluun ja aloittanut ammuskelun sekä surmannut siellä sitten lopulta itsensä.

Mutta joku kusi tässä false-flag lavastuksessa ja se oli todennäköisesti tämä Ryan Lanzan nopea reagointi tapahtuneeseen, että hän ehti ilmoittaa itsestään facebook sivuillaan.
Siitä ei oikein ole hirveästi virallisia ja päteviä todisteita, että kuka murhasi tämän Nancy Lanzan. Mutta se mikä tieto siitä on annettu julkisuuteen on se, että hänet surmattiin yöllä hänen nukkuessaan.

Mutta nyt se että ylipäänsä jos jossain yksityisalueella omakotitalossa joku ampuu rynnäkkökiväärillä niin kyllä se kuuluu pitkälle lähialueille asti ja jos tällainen tapahtuu keskellä yötä, niin tekikö kukaan mitään kuulohavaintoja tai soitti yöllä hätänumeroon. Sillä jos sieltä asunnolta ei mitään yöllä kuulunut naapuriin, niin tämähän viittaisi silloin siltä, että ammattitappajilla oli äänenvaimentimet aseissaan ja jos kerta Adam Lanza asui äitinsä kanssa samassa talossa niin todennäköisin teoria oli, että hänet kidnapattiin samalla hetkellä kun muut asemiehet tappoivat hänen äitinsä.

Nancy Lanza kun oli survivalisti, eli näitä jotka tiedostavat maailman synkän tulevaisuuden siitä, että mitenkä eliitti tulee tulevaisuudessa pystyttämään kokonaisia kaupunkeja vain heille ja jättävät sitten köyhän kansan nääntymään hengiltä. Kun samalla myös valtaväestöä yritetään tappaa miljarditolkulla valtaeliitin toimesta, jotta uusi maailmanjärjestyksen mukainen YK:n Agenda 21 saataisiin toteutumaan.

Jos Nancy Lanza olisi jätetty henkiin, niin hän olisi varmasti ollut perillä siitä, että hänen toinen poikansa lavastettiin näiden kouluampumisten päätekijäksi.Mutta se mikä tässä tapauksessa on myös erittäin hämärää on se, että Adam Lanzasta väitetään olevan erittäin vähän tietoa ja monien lähteiden mukaan hänestä ei eli mitään julkisia merkintöjä viimeisen kolmen vuoden aikana. Eli minne maan alle tämä henkilö sitten oikein katosi vuonna 2009.Sitten tässä jutussa on vielä sekin, että millä ihmeellä nämä varsinaiset tappajat/asemiehet ja tämä Adam Lanza pääsi tänne kouluun sisälle. Koska koulussa oli turvakamerat sekä elektronisesti avattavat ovet. Joten kukaan kommandopipomies ei sinne maskit päässä ja luotiliivit päässä kyllä varmasti pääse ovesta sisään. Joten tässä taas tilanne saattoi mennä niin, että itse tämän kouluampumisen varsinaiset palkkatappajat olivat linnoittautuneet Adam Lanzan kera tänne kouluun jo yöllä ja kun aamu tuli, niin jostain komerosta sitten aloittivat tappohommat seuraavana aamuna klo 9:35:30  Tämä teoria kuullostaa varsin loogiselta jos sitä nyt vähänkään ajattelee enemmän.