http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 15, 2012

Alex Jones varoittaa aselakien tiukentamisen vievän USA:n lopulta sisällissotaanAlex Jones kertoi jo viimeiset viikot siitä, että mediassa oli lisääntynyt voimakkaasti aselakien tiukennusta koskeneet tiedotteet ja se ei ennusta mitään muuta kuin sitä, että kohta tulisi tapahtumaan jotain suurta ja mullistavaa. Joka sitten vaikuttaisi aselakeihin pysyvästi jatkossa.

Jonesin mukaan elitti tietää jo valmiistaan, että jos Chicagossa ja New Yorkissa on jo valmiistaan Yhdysvaltojen tiukimmat aselait. Niin näissä kahdessa paikassa on myös kaikista eniten aseellisia ryöstöjä sekä murhia. Joten tämä sama lainsäädäntö kun saadaan aikaan lopulta koko Yhdysvaltoihin, niin rikokset ja murhat nousee samalla pilviin. Koska sen jälkeen aseiden hankkiminen tapahtuu enää vain laittomasti ja sieltä mistä aseita saa ostettua laittomasti niin rikollisuus rehottaa.

Se mitä Yhdysvalloissa tapahtuu juuri tällä hetkellä on Jonesin mukaan erittäin voimakkaiden korporaatioiden ylivallan jaottamista ja se keskittyy uuden maailmanjärjestyksen esilletuomiseen. Samalla myös Yhdysvaltojen tulevaisuus näyttää entistäkin enemmän tummemmalta, koska monet osavaltiot haluaisivat itsenäistyä ja erota Yhdysvalloista. Joka taas luo tulevaisuuteen erittäin kovat asetelmat ja vaaran laajemmalle sisällissodalle.

Alex Jones mainitsee myös Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman pitämän puheen, jossa hän vuodattaa tekokyyneleitä. Eli tämänkaltainen roolisuoritus on varsinaista rimanalitusta parhaimmillaan, että ensin pommitetaan 8 valtiota paskaksi ja tapetaan viattomia siviilejä. Jonka jälkeen vastaanotetaan siitä sitten henkilökohtainen rauhan Nobel.

Jones muistutti vielä sen, että Obama lupasi aikanaan ettei allekirjoita NDAA-lakia. Mutta teki sen sittenkin 2011 vuoden lopussa. Samalla myös näiden kannabiksen laillistamislupausten johdosta Obaman kannattajiksi lueutuvat monet liberaalit kuuluvat suureen kusetettujen kerhoon, joihin Jonesin mukaan kuuluu lukuisia Amerikkalaisia. Siksi Jones ei esimerkiksi kannata edes Mitt Romneyta. Koska hän kuuluu samojen globalistien kerhoon kuin kaikki muut johtajakandidaatit.

Jones kertoo vielä, että Adolf Hitler oli aikanaan erittäin suuri tiukennettujen aselakien kannattaja. Lisäksi se mitä Obama nyt on kertonut tekevänsä on se, että hän on kertonut vievänsä luvat käsiaseisiin koko Yhdysvaltojen kansalta ja jos kongressi ei siihen suostu. Niin hän on kertonut käyttävänsä siihen presidentin veto-oikeutta (exutive order) ja se vie Alex Jonesin mukaan Yhdysvallat lopulliseen sisällissotaan.

Lähde: http://www.prisonplanet.com/obama-wipes-away-fake-tears.html