http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 02, 2013

USA:n armeijan salatut tsunamipommitYhdysvallat ja Uusi-Seelanti suorittivat toisen maailmansodan aikaan salaisia testejä niin sanotulla ”tsunamipommilla”. Asetta suunniteltiin käytettäväksi rannikkokaupunkien tuhoamiseen vedenalaisen räjähdyksen luodessa valtavia aaltoja.

Uuden-Kaledonian ja Aucklandin edustoilla tehdyt testit osoittivat, että ase toimii, ja että kymmenellä vedenalaisella räjähdyksellä saatiin aikaan 10-metriset aallot, joilla olisi voinut hukuttaa pienen kaupungin.

Huippusalaisesta ”Project Seal” –nimisestä operaatiosta kirjoittaa brittilehti Telegraph. Sen tarkoituksena oli kehitellä atomipommille kilpaileva ase. Testien aikana räjäytettiin yhteensä 3700 vedenalaista pommia.

Yhdysvaltain aiemmin pimennossa olleet suunnitelmat tulivat julki uusiseelantilaisen kirjailijan ja elokuvantekijän Ray Warun kolutessa läpi armeijan arkistoja Uuden-Seelannin kansallisarkistosta. Hän teki havaintojensa pohjalta paljastuskirjan.

– Jos atomipommi ei olisi toiminut niin tehokkaasti kuin toimi, olisimme varmaankin tappaneet ihmisiä tsunameilla, Waru sanoo Telegraphin mukaan.

Warun mukaan projekti hyllytettiin vuonna 1945, vaikka Uuden-Seelannin viranomaiset jatkoivat koeräjäytysten raportoinnista 1950-luvulle asti.

Yksittäiset pommit eivät olleet riittävän vahvoja tsunamien synnyttämiseen. Toimiakseen tsunamipommit olisivat vaatineet noin kaksi miljoonaa kilogrammaa räjähteitä riviin järjestettynä noin viiden mailin päähän rannikolta.

40 vuotta yhteisten testien jälkeen Uuden-Seelannin ja Yhdysvaltain yhteiset turvallisuussiteet kokivat kovan iskun, kun Uusi-Seelanti kielsi USA:n ydinasein varusteltuja laivoja liikkumasta sen aluevesillä 1980-luvulla.

Lue koko The Telegraphin juttu tästä linkistä.


Tutkiva journalisti ja ent. Forbes-lehden toimittaja Ben Fulrord on esittänyt useita väitteitä, että tämä tuhoisa 11. maaliskuuta 2011 Japanin rannikolla tapahtunut maanjäristys ja siitä seurannut tsunami oli ydinpommilla aiheutettu, jonka takana oli salainen maailmanhallitus. Fulfordin mukaan tämä oli kosto Japanille siitä, että he eivät enää suostuneet maksamaan näille roistoille enää lisää. 

Jos kerta nyt mediassa ollaan jo paljastettu, että toisen maailmansodan aikana ydinpommeilla pystyttiin aiheuttamaan suuria tsunameita. Niin mitä voikaan nykyteknologia USA:n armeijan sekä NATO:n skalaari-ase H.A.A.R.P. saada aikaan.


Fulford varoitti jo vuosi sitten, että valtaeliitti suunnittelisi seuraavaa massiivista tsunamia, jonka olisi määrä alkaa kanarian saarien läheltä. Koska siellä sijaitsee yksi merenlainen tulivuori. Tämä osoitti jo pieniä akvitoitumisen merkkejä 2011 vuoden lopulla. Jolloin alueelta evakuoitiin yli 600 ihmistä.

           http://truth11.com/2011/03/28/ben-fulford-planned-nuclear-and-tsunami-attack-against-japan-is-just-the-beginning/