http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 29, 2012

Syyrian terroristit ampuivat huvikseen paikallisia matkustajakoneitaSyyrian terroristit ampuivat huvikseen paikallisia matkustajakoneita haltuunsa saamilla ilmatorjuntatykeillä. Terroristit kertovat videolla kuuluvansa Syyrian Vapaan Armeijan (FSA) piiriin ja saavat käskyjä Sheikki Ahmadilta.

Suomi tukee näiden Syyrian Vapaan Armeijan (FSA) terroristien toimintaa Sotilasliitto NATO:n ohella. Kuitenkin kaikki mitä olemme saaneet lukea eliitin kontrolloimasta mediasta Syyriasta. Saa sieltä kuulla jatkuvasti, että Syyrian hallitus on näiden kaikkien tihutöiden takana. Vaikka todisteet löytyvät suoraan internetistä siihen, että kapinallisterroristit siellä riehuu 24/7 täysin länsivaltojen tukemana.

Nyt onkin vain ajan kysymys milloin kemiallisilla aseilla valmistellaan lavastettu false-flag isku Syyrian kansalaisia kohtaan. Jonka pääarkitehti on USA/NATO ja kemiallisten aseiden käyttäjät tulevat olemaan edelleen kapinallisterroristeja. Mutta kemiallisten aseiden käytöstä syytetään Syyrian hallitusta ja presidentti Assadia.