http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 18, 2012

Michael Moore vaati twitterissä aselakien tiukennuksiaDokumenttielokuvaohjaaja Michael Moore julisti Twitterissä välittömästi Newtonin kouluampumisten jälkeen, että kaikki aseet tulisi kieltää ja mielenterveyslaki uudistaa, jotta tällaisia ei enää jatkossa tapahtuisi.Michael Moore on aiemminkin kunnostautunut varsin pintapuolisten dokumenttielokuvien tekijänä ja varsinkin hänen ohjaamansa Fahrenheit 9/11 oli varsinainen pohjanoteeraus, jossa sivutettiin lähes kaikki olennaiset todisteet siitä, että kyseiset terrori-iskut olivatkin vain yhden pienen eliitin lavastama valtionterroriteko. Kun tässä dokumentissa Moore keskittyi vain mainitsemaan silloisen presidentti George W. Bushin ja Saudien välisiä yhteyksiä.

Moore siis selkeästi edustaa dokumenttielokuvaohjaajana eliitin käskyläistä, jonka tuotannot raapaisevat vain kevyesti pintaa. Vaikka paljonkin rankempaa juttua olisi olemassa. Esim. Yhdysvaltalainen Jesse Venturan salaliittoteorioita käsittelevä "Conspiracy Theory" sarjan kolmas kausi on nyt käynnissä jenkeissä ja ettepä ikinä arvaa mitä eilinen jakso käsitteli.

MIND CONTROL/ MKULTRA ja niihin liittyvät kouluampumiset. Oli suorastaan ihme, että kyseisen jakson annettiin tulla ulos. Koska aiempina vuosina yksi jakso vedettiin kokonaan ulos, sillä se kun käsitteli Yhdysvaltojen väestön mikrosirutusta.

Lähde: http://www.infowars.com/michael-moore-calls-for-strict-gun-control-after-school-massacre/