http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, joulukuuta 20, 2012

Toisen mahdollisen ampujan nähneen silminnäkijän haastatteluSandy Hookin alakoulussa tapahtuneen kouluammuskelun jälkeen koulusta pakeni aikuinen mieshenkilö koulun vireiseen metsään, missä hänet myös otettiin kiinni poliisin toimesta ja käsiraudoitettiin. Mies toisteli vain, että "en se minä ollut".

Tilanteen näki eräs mieshenkilö, joka antoi tämän haastattelun eräälle USA:n uutiskanavalle heti tapahtumien jälkeen ja kun hän antoi tämän haastattelun, niin tuo epäilty mieshenkilö istui kuvaajien takana olevassa poliisiautossa.

Mutta mitä sitten mediassa kerrottiin näistä toisista epäillyistä. Ei juuri mitään ja esim. näiden kahden elävältä kiinniotettujen henkilöiden nimiä ei olla tuotu julkisuuteen ja heistä ei olla kerrottu enää yhtään mitään. Interinetistä on jo hävinnyt useita sivuja, jotka koskevat tätä aihetta että tapahtumiin liittyisi enemmän ampujia. Kun kaikki huomio keskittyy nyt vain Adam Lanzaan ja media pyrkii myymään mahdollisimman monta lehteä tällä megalomaanisella antisankarin huomiolla.