http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 26, 2012

Britney Spears yksi viihdeteollisuuden suurimpia MKULTRA mielenhallinnan uhreja

.

Britney Spears on tällä hetkellä eniten tienaava naisartisti koko maailmassa. Mutta se mitä taas suuri yleisö ei tiedä hänestä on se, että hän on MKULTRA mielenhallinan uhri. Koko viihdeteollisuuden mogulit kautta aikain otti käyttöönsä CIA:n avustuksella tämän mielenhallinnan osaksi viihdeteollisuutta, josta tuli sitten lopulta kuningasluokan hallintakeino koko viihdeteollisuudessa.

Ylläolevalla videolla kertoo myös eräs media-alalla työskennellyt nainen nimeltään Barbara Hartwell MKULTRA aktivoinnistaan ja kuinka hän pääsi aikanaan näistä ohjelmoinneista eroon. Näiden jälkeen hän alkoi kertoa kokemuksistaan julkisesi ja sanoi, että joutui välittömästi liittovaltion agenttien ahdistelemiksi. Sekä sanoi joutuneensa mm. mikroaalto tyyppisten säteilytyksien kidutuksen kohteeksi sekä seuratuksi mustien autojen toimesta jne. Tämä kaikki on aivan normaalia kaikille niille jotka ovat päässeet ison liigan poikien seurantalistalle.Britney Spears alkoi kuitenkin muutama vuosi sitten heräämään tästä MKULTRA ohjelmoinnista ja ajoi mm. kapinoinnin merkiksi hiuksensa kokonaan pois päästään.  Hieman tämän jälkeen musiikkiteollisuuden mediamogulit tekivät selväksi, että jos Spears jatkaisi kapinointiaan niin he hoitaisivat hänen lapsensa huostaanotetuiksi jne. Sitten Britney Spearsia alettiin mustamaalaamaan mediassa 24/7 ja valtaeliitin mediamogulit tekivät kaikkensa tahratakseen hänen maineensa väittämällä kaikki hänen sekoilunsa vain huumeongelman piikkiin. Spears oli myös hetken aikaa mielisairaalassa, jossa hänen terveydentilastaan tehtiin arviointeja.

Spears kuitenkin lopetti tämän kapinointinsa valtaeliitin mediamoguleita vastaan jokunen vuosi sitten. Koska tajusi sen, että jos hän jatkaisi samalla kapinoinnin linjalla, niin hänelle kävisi kohta kuten Michael Jacksonille. Sillä kyllä nämä monet maailmantähdet tuntevat toisensa ja tietävät mikä on pelin henki silloin jos astut viihdeteollisuuden korporaattien varpaille. Heille jotka ovat nostaneet sinut koko maailman parrasvaloihin.

Yksi Spearsin kappale "Rebellion" kuvastaa näitä hänen ongelmiaan ja sitä kapinaa, jota hän yritti suorittaa valtaeliitin mediamoguleita vastaan.

       Rebellion

Be wary of othersThe ones closest to you (oh)The poison they feed youAnd the voodoo that they do
But in rebellionThere's a sparkle of truthDon't just stand thereDo what you got to do
You'll find it in rebellionYour body starts breathingThey're not believing what they're seeing'Cause you're rebellion