http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 04, 2012

Disney vaikuttanut lapsiin alitajuntaan menevillä piiloviesteillä
Eräs salaliittoja tutkiva henkilö oli tehnyt merkistyttävän havainnon, kun hän oli katsellu Disneyn 80-luvun piirrossarjaa Ankronikkaa (eng. Ducktales). Eräässä jaksossa oli kohta, jossa Roope Ankka meni lääkärille valittamaan oireistaan ja muutaman sekunnin ajan seinällä näkyi mielenkiintoinen juliste. 

Siinä luki ASK ABOUT ILLUMINATI, eli Suom. "KYSY ILLUMINATISTA". Sanat oltiin laitettu sellaiseen järjestykseen, että normaali silmä ei noita sanoja huomaa. Mutta alitajunta kyllä nappaa ne talteen ja siksipä juuri elokuvateollisuus tekee tuota jatkuvasti.


Tutkijat yhdysvalloissa ovat vielä jo aikoja sitten huomanneet, että tämänkaltaiset piiloviestit (eng. subliminal messages) vaikuttavat kaikista tehokkaimmin alaikäisiin lapsiin. Koska he ovat paljon hetkempiä ottamaan tällaiset piiloviestit vastaan.

Yleisesti ottaen meidän kaikkien alitajuntaan vaikuttavat piiloviestit ovat olleet käytössä mainosteollisuudessa jo pitkään ja niiden takana voi olla jopa piilomainostusta liittyä USA:n armeijaan tai mitä muuta tahansa toista aivopesua.


Mutta yksi Disneyn agenda, jota se on soveltanut lapsiin on liittynyt seksuaalisuuteen liittyviin traumoihin ja tämä video kyllä näyttää aika karuja juttuja Disneyn lapsille suunnatuista piirretyistä.Tämänkaltaiset piiloviestit ovat osa illuminatin trumapohjaista mielenhallintaa, jota sovelletaan alaikäisiin lapsiin sen vuoksi, että sillä saataisiin alaikäiset katsojat helpommin henkisesti nujerrettua. Kun kohdistamalla nämä vielä seksuaalitraumoihin, niin varsinkin alaikäisiin lapsiin kohdistettuna tämänkaltainen aivopesu asettaa kyllä Disneyn hyvin kyseenalaiseen valoon.