http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 03, 2012

21.12.2012 Galaktisen syklin vaihtuminenMaaplaneettamme galaktinen sykli on vaihtumassa ja tuohon hetkeen 21.12.2012 ei ole enää kauan aikaa. Mutta on tärkeää, että kukaan ei lähde panikoimaan ja ajattelemaan että nyt tuli maailmanloppu. Se ei nimittäin tule, vaikka illut onnistuisivat skalaariaseillaan luomaan 10 kertaa suuremman megatsunamin kuin mitä 2004 vuoden tapaninpäivänä.

Maya intiaanit ennustivat aikanaan tulevien sukupolvien syklien keston ja nyt tämä galaktinen sykli on tullut päätökseensä, jonka jälkeen siirrytään tietenkin seuraavalle tasolle ja tämä tulee seuraavien vuosien aikana muuntumaan siihen, että sitten kun kaikki on valmista ja ihmiskunnasta kriittinen massa on ylitetty tietoisuudessa. Niin sen jälkeen tämä koko 3D-todellisuuteen perustuva ulottuvuus muuntuu automaattisesti aina 5D:n, eli viidenteen dimensioon ja siellä ei enää ole fyysisiä rajoitteita kuten täällä. Samalla myös ns. aika käsite on aivan erilainen siellä.


Valon galaktinen liitto taas on näitä useiden jo korkeimman tietoisuuden ylittäneitä sivilisaatioita, johon kuuluu jos monen näköistä sivilisaatiota, joista varmaan tunnetuimmat ovat näitä isopäisiä humanoideja. Kuvassa näkyvä alienrotu edustaa ns. harmaisiin kuuluvia rotuja ja tästä kyseisestä pallopäästä tehtiin myös tämä Hollywood elokuva ET. Tästä siis huomaamme, kuinka nämä maailmanhallituksen piirissä armeijan kautta salatut asiat pyritään myös disinformaation keinoilla saamaan pysymään suurilta väestöiltä pimennossa. 

Galaktinen liitto on eräänlainen universaalinen union, jota ei voi mitenkään verrata vaikka tähän meidän korruptoituneeseen Euroopan Unioniin. Sillä se mitä tämä valon galaktinen liitto edustaa ja mitä se ajaa eteenpäin, niin tämän meidän planeettamme osalta heillä on vain yksi agenda ja se on tämän tellus planeetan palauttaminen sen alkuperäiseen ja lopulliseen muotoonsa. Eli saada täällä aikaan lopullinen tietoisuuden tason nousu ja samalla myös saada näiden varjon puolen pelureiden peli loppuunsa. Koska tämä koko illuminati-eliitti koostuu satanisteista ja heidän jumalansa on Lucifer ja kaikki riitit joista he uskovat saavansa voimaa mm. juomalla uhrattujen lasten verta, liittyy mm. mustaan magiaan jne.

Galaktisella liitolla on myös sota-aluksia ja väitetysti he ovat jo joutuneet ottamaan yhteen USA:n armeijan kanssa. Koska Antrarktikalla asustaa eräs humanoidirotu, joka teki aikanaan yhteistyötä Natsi-Saksan kanssa. Mutta kuten monesti aiemminkin, on valon galaktinen liitto saanut neuvoteltua monia alien rotuja takaisin galaktisen liiton puolelle. Eli näihin kuuluu mm. Ancharan liiton sopimus, jolla saatiin käännytettyä monet harmaisiin kuuluvat rodut luopuman heidän aikeistaan. Koska monet harmaat kuuluivat vielä 80-luvulla Yhdysvaltojen hallituksen ja armeijan yhteistyökumppaneiksi ja luovuttivat jenkkiarmeijalle omaa teknologiaansa vastineeksi.

Nämä jutut saattavat kuullostaa hyvinkin epäillyttäviltä ja varmaan suurin osa ufo skeptikoista ei voi näihin uskoa juuri sen vuoksi, koska näistä asioista ei juuri mistään saa tietoa ja totta se on. Sillä jo pelkät silmillä tehdyt ufohavainnot merkitään edelleen pitkin maailmaa salaisten asiakirjojen väliin ja vasta nyt 40 ja 50-luvulla tapahtuneita ufohavaintoja ollaan alettu julkistamaan pienissä erissä.

 

Yksi ufoharrastajien keskuudessa kohistu juttu on sitten tämä ufosalailun lopettaminen Yhdysvalloissa, eli englanniksi UFO DISCLOSURE.   

On hyvinkin selvää, että jos kerta USA:n armeija on tehnyt yhteistyötä näiden isosilmäisten kuulapäiden kanssa ja on myös tietoinen, että valon galaktinen liitto on joukkoineen täysin ylivoimainen tämän maailman USA/NATO joukkojen edessä. Niin mitä luulette, että aiottaisiinko sitten ufojen olemassaolo sekä humanoidien kanssa tehty liittolaisuus paljastaa suorien televisiokameroiden edessä valkoisesta talosta.

Ei todellakaan ja ensimmäinen asia mitä maailmaneliitti pelkää yli kaiken olisi näiden kaikkien uskonnollisten dogmien murtuminen. Sitten kun maailmanlaajuisesti ilmoitetaankin, että emme olekaan ainoa elävä ihmisrotu maailmankaikkeudessa. Niin sehän murtaisi ihmisten egon ja aiheuttaisi suunnatonta päänvaivaa illuminatille. Koska sitten taas heidän valtansa alkaisi murenemaan suurella voimalla.

Galaktisen liiton puolelta on kuitenkin tämä mahdollinen ensimmäinen yhteydenotto jo sovittu korkeimpien henkiolentojen kanssa ja se noudattaa sitä kaavaa, että vasta sitten kun tämän planeetan kollektiivinen tietoisuusaste on saavuttanut kriittisen massan ylittymisen ja kenenkään ihmisyksilön vapaa tahto ole enää sen tiellä. Niin tämän jälkeen saatamme kokea pysyvän kollektiivisen tietoisuudentasonnousun.

Mutta varjon puolen voimat pyrkivät taistelemaan loppuun saakka pitääkseen pimeyden negatiiviset voimat täällä maaplaneetan kollektiivista tietoisuutta omassa negatiivisuuden yliotteessa. Sillä tämä meidän maaplaneettamme on tällähetkellä kuin koira, jonka turkissa on miljoonia kirppuja ja nämä kirput symboloivat näitä pimeyden voimia. Ne eivät ole todellisuudessa mitään muuta kuin valon energian vastine. Mutta pimeydessä he eivät voi nähdä valoa ja valo on se mitä he eniten pelkäävät ja henkiolento Lucifer sitten ilmoittaa olevansa valon tuoja. Kun myös mustaenkeli sitä pimeyttä tuo, ei valoa.Salaisen maailmanhallituksen (Illuminati) valta perustuu siis sekä taloudelliselle, että henkiselle ylivallalle ja tämän henkisen vallan suhteen se perustuu tälle heidän ja pimeyden voimien luomalle negatiivisuudelle. Eli pelon voimalle ja energialle, mitä eliitti saa helposti levitettyä hallitsemiensa monikansallisten mediakorporaatioidensa avulla. 

Mutta siinä onkin juuri se, että näiden mediakorporaatioiden teho lakkaisi välittömästi, jos vain tarpeeksi moni ihminen heräisi vanginvartijatietoisuudestaan ja jos nyt näitä esim. Helsingin-Sanomien internetsivujen pakollisia maksumuureja katsoo. Niin kyllä hienosti näkee, että mediakorporaatiot ja varsinkin sanomalehtitalot ovat nyt suuressa liemessä. Koska entistäkin enemmän ihmiset lukevat näitä internet-blogeja ja muodostavat sitä kautta käsityksensä tämän maailman asioista, sekä laajentavat sillä omaa yksilö sekä kollektiivista tietoisuuttaan.

Eli jos nyt juuri tällähetkellä Dubaissa pidetään tätä salaista kriisipalaveria internetin tulevasta sensuurista, niin mitä se kertoo eliitin tämänhetkisestä mielentilasta. Kun Yhdysvaltojen hallituskin on jo Pentagonista myöntänyt, että ovat informaatiosodankäynnissä jo tappiolla.

Se mitä salainen maailmanhallitus yrittää salata meiltä kaikilta viimeiseen asti, on se totuus että sinä tai minä olemme niin vaikutusvaltaisia ihmisyksilöitä, joilla löytyy ääretön voima ja teho mm. ajatuksillamme sekä teoillamme muuttaa maailmaa toisenlaiseksi ja esim. tällä keinoilla pitämällä julkista blogia, pystyy jo ihan muuttamaan maailmaa paremmaksi paikaksi. Se kuitenkin on sitä tehokkaampaa mitä positiivisempana tämä toiminta on, vaikka aina yksilöiden heräämisessä tulee vastaan ensimmäisenä pelot. Koska oman todellisen itsen kohtaaminen pelottaa aluksi, mutta lopulta totuus tekee meidät vapaiksi.