http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 03, 2012

Wikileaks vuotaja kertoi karuista vankilaoloistaan


Wikileaks vuotajana tunnettu Bradley Manning sai puhua vasta äskettäin ensimmäistä kertaa oikeudessa ja n toi ilmi karut vankilaolosuhteet, joissa on joutunut olemaan mm. Kuwaitissa. Hän kertoi suunnitelleensa jo itsemurhaa, koska psyykkinen kidutus noissa vankilaoloissa ei tee kenenkään mielenterveydelle hyvää.

Manningin epäillään vuotaneen useita salaisia asiakirjoja liittyeen erääseen Irakissa tapahtuneeseen verilöylyyn (eng. Collateral Murder), jolloin USA:n armeijan joukot teurastivat mm. toimittajia keskelle katua.

Manning kertoo tunteneensa itsensä kuin häkkiin ajetuksi eläimeksi vankilaoloissa ja USA:n asevoimien mukaan hänen kohtelunsa oli asianomaista ja perustui olettamukseen, että Manning saattoi olla vaaraksi itselleen tai muille. Eli kuullostaa hivenen tutulta mitä esim. mielisairaalaolosuhteissa sovelletaan edelleen toisinajattelijoiden kohdalla. 

 

Wikileaksin perustaja Julian Assange on vieläkin soluttautuneena Ecuadorin suurlähetystöön, koska hän joutuisi muuten pidätetyksi ja luovutetuksi Ruotsiin odottamaan oikeuskäsittelyä vangittuna epäiltynä raiskauksesta.

Vaikka Wikileaks mitä todennäköisimmin on enemmän tai vähemmän ollut CIA:n peiteoperaatio, niin Assange vaikuttaa vain pelkältä pelinappulalta ja kun hänen terveydentilansa on heikentynyt vahvasti tuolla suurlähetystössä, niin voi jopa pahimmillaan olla niin, että hänen ruokansa tai juomansa sekaan on päässyt jotain sopimatonta. Mistä sitten johtuvat nämä hänellä väitetyt keuhkosairaudet jne. Sillä sitten kun mennään rankempiin aineisiin kuten polonium, niin ne pudottavat kenet tahansa ihan pienellä aikavälillä ja Jasser Arafatin vaatteista löytyi jäämiä poliniumista ja tämän vuoksi hänen ruumiinsa nostettii äskettäin ylös. Mutta oli sitten julkinen tutkimustulos mitä tahansa muuta niin jokainen voi tehdä omat johtopäätelmänsä, että mistä nuo poloniuminjäämät olivat peräisin.Todennäköisimmin Wikileaks on sen vuoksi olemassa, että se on pelote kaikille niille USA:n armeijassa oleville ja tuleville sukupolville. Pelote siitä, että jos avaat suusi näistä kyseisen maailmanpoliisiarmeijan tekemistä tihutöistä ja massamurhista, niin pääset sitten nauttimaan elinkautista vankeusrangaistusta CIA:n kidutusvankiloissa.

Sota on kuitenkin tälle Illuminatin maailmaneliitille ääretön bisnes ja sen on jatkuttava. Kuten myös sotateollisuuden asekaupan sekä jatkuvan uraanituotannon. Kun täältä Suomesta sitten sattuu vieläpä löytymään tällaista ns. neitseellistä uraania, mitä ydinpommituotanto tarvitse

Niin älkäämme ihmetelkö, että miksi näitä uraanikaivoksia tulee vielä nousemaan lähivuosina huru mycket tänne joka lääniin ja kuntauudistus tulee kuin tilauksesta ennen sitä, mahdollistamaan nämä uraanikaivoshankkeet.  
    

Lähde: YLE 
          STT-AFP-IL
          Yahoo News