http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 28, 2010

9/11 silminnäkijöitä putsattu pois huolella 2001-2010Barry Jennings oli world trade centerin turvallisuuspäällikkö. Hän ja Michael Hess tekivät raportoinnin suuresta räjähdyksestä WTC7 tornin sisällä. Tämä oli se pilvenpiirtäjä, johon ei osunut suihkukonetta lainkaan vaikka se tuli kuitenkin hallitusti alas myöhemmin iltapäivällä.

Jennings kertoi myös, että näki ruumiita seiskatornin sisällä, vaikka yhdysvaltojen hallituksen ja NIST-tutkimuskomission mukaan WTC7:ssa ei ollut yhtään kuolonuhreja sisällä.

Jennings kuoli hämärissä olosuhteissa 19. Elokuuta 2008 vain kaksi päivää ennen NIST-tutkimuskomission julkaiseman WTC7:n loppuraportin julkaisua.Beverly Eckert oli taas 9/11 terrori-iskuissa kuolleen leski ja hän ei uskonut yhdysvaltojen hallituksen viralliseen versioon 9/11 terrori-iskuista. Hän kuului myös niiden omaisten joukkoon, jotka olivat mukana siviilikanteessa Saudeja sekä Yhdysvaltojen hallitusta vastaan osallisena 9/11 terrori-iskuihin.

Eckertille tarjottiin myös n. miljoonaa dollaria vastineeksi, että olisi ollut tapauksesta hiljaa. Mutta hän kieltäytyi näistä omaisille tarjotuista 1 milj. dollarin lahjuksista ja tapasi vielä presidentti Barack Obaman kahden kesken vain viikkoa ennen lento-onnettomuutta jossa hän kuoli suihkukoneen iskeydyttyä maahan Buffalon osavaltiossa 12. Helmikuuta 2009. Täälläkin blogissa oli tuosta tapauksesta juttu silloin kun tämä lavastettu lento-onnettomuus tapahtui.Kenneth Johannemann oli yksi world trade centerin vahtimestareista ja oli todistamassa lukuisia räjähdyksiä joita tapahtui WTC-rakennuksien kellari sekä ylemmissä kerroksissa. Hän kertoi myös kuulleensa, että world trade centerin kellaritasolla tapahtui suuri räjähdys ja pelasti muutamia ihmisiä, jotka olivat saaneet vakavia vammoja räjähdyksestä ruumiinosiin.

Johannemann löytyi 12. syyskuuta 2008 ammuttuna päähän ja tapauksen väitettiin olleen itsemurha.Michael H. Doran oli 9/11 omaisten joukkokannetta yhdysvaltojen hallitusta vastaan ajanut lakimies. Hän kuoli 28. Huhtikuuta 2009 yksimoottorisen lentokoneen maahansyöksyssä Ohiossa.

Christopher Landis oli Virginialaisen turvallisuusalan yhtiön johtaja. Hän luovutti eteenpäin Pentagonissa kuvatut valokuvat hämäristä hallinnon virkamiehistä, jotka liikkuivat 9/11 terrori-iskujen aikaan Pentagonin hallintorakennusten edustalla.

Vain viikko sen jälkeen kun näiden valokuvien ottaja oli antanut CITGO silminnäkijälausunnon näistä valokuvista ilmoitettiin Landisin tehneen itsemurhan.Bertha Champagne oli taas Marvin P. Bushin (George W. Bushin nuorin poika) perheen lapsenvahti.

Marvin P. Bush oli Securacom/Stratesec/Kuwaitin ja Saudi-Arabialaisen yhtiön leivissä aina kesäkuuhun 2000 asti.

Sama yhtiö vastasi world trade centerin turvallisuudesta.

Marvin P. Bush kuului myös HCC vakuutusyhtiön hallitukseen, joka omisti osan world trade centeriä.

10. Lokakuuta 2003 Bertha Champagne (62) löydettiin Marvin P. Bushin perheen asunnon lähettyviltä sijaitsevalta autotieltä puristuneena kuoliaaksi. Mitähän mahtoikaan tietää?Paul Smith oli taas ABC:n uutiaskanavan helikopterin pilotti, joka tallensi toisen suihkukoneen iskeytymisen world trade centeriin.

7. Lokakuuta 2007 Smith jäi taksiauton alle jota ajoi takaa mustanvärinen ajoneuvo ja tätä mustaa ajoneuvoa ei olla vieläkään pystytty jäljittämään.

Smithin kolleega kameramies John Del Giorno, joka oli samassa helikopterissa kuin Smith ei suostunut taas kertomaan julkisuuteen mitään yksityiskohtia liittyen 9/11 terrori-iskuihin ja tähän American airlinesin lento nro. 175:n world trace centeriin iskeytymiseen.Deborah Palfrey oli laajan prostituutioringin pyörittäjä ja tämän ringin asiakaskuntiin kuului korkeita Pentagonin virkamiehiä ja yksi heistä oli entinen CIA:n johtaja Porter Gross jolla oli kytköksiä 9/11 terrori-iskuihin, sekä Pakistanin tiedustelupalvelu ISI:n johtajaan kenraali Mahmud Ahmediin.

Näitä paljastuksia Palfrey aikoi lähteä viemään eteenpäin aina oikeuteen asti, mutta hänet hirtettiin hänen kotonaan ennen tuota oikeudenkäyntiä. Vaikka hän ehti vielä antaa mm. haastattelun Alex Jonesille, jossa hän vielä toi selvästi esille sen, että hän ei ollut aikeissa riistää omaa henkeään. Viranomaiset kuitenkin kertoivat myöhemmin, että hän oli tehnyt itsemurhan ja hirttänyt itsensä.Johtavassa asemassa oleva kenraali David Wherley vastasi Pentagonin ilmatilasta ja siihen liittyvästä ilmapuolustuksesta 9/11 terrori-iskujen aikaan.22. Kesäkuuta 2009Wherley kuoli junaonnettomuudessa, joka oli yhdysvaltojen tuhoisin junaonnettomuus viimeisen 33-vuoden aikana missä kaksi junaa törmäsivät toisiinsa. Onnettomuustutkijat saivat selville, että turmajuna oli onnettomuutta edeltävänä hetkenä automaattiohjauksen alaisena.Salvatore Pinciotta oli yksiä niitä ensimmäisä palomiehiä, jotka tulivat turma-alueelle.Hän kertoi, että tullessaan turmapaikalle paloauton ikkunat räjähtivät hajalle ja paineaalto tuli ulkoapäin ja kuten kuva tästä Pinciottan ryhmän Ladder9 paloautosta osoittaa, että ikkunat ovat räjähtäneet hajalle.

23. Maaliskuuta 2007 Pinciotta löydettiin asunnoltaan tapettuna.David Graham näki kolme epäillyttävää konekaapparia Shevereportissa Pakistanilaisen liikemiehen seurassa keskustelemassa 9/11 terrori-iskuista.

Graham otti heti yhteyttä FBI:n ja kertoi näkemästään heille. Mutta häntä alettiin tämän jälkeen uhkailla FBI:n liittovaltion agenttien toimesta.

17. Syyskuuta 2006 Graham menehtyi myrkytyksen oireisiin, eli hänet myrkytettiin kuoliaaksi. Hänen kuolintapaustaan ei olla vieläkään tutkittu.

Joten ovatko nämä teidän mielestänne kaikki sattumaa ?

Käyttäkää nyt hyvät ihmiset järkeänne.

Vain rikollinen maailmaneliitti pyrkii suojelemaan itseään, ettei heidän tekemänsä hirmuteot ja suuret kansanmurhat tulisi koskaan lopullisesti julki ja tämän takia mm. nämä lukuisat silminnäkijät ja todistajat jotka olivat mm. 9/11 terrori-iskuissa osallisena todistajana ollaan käyty putsaamassa pois. Ettei vaan heidän todistajalausuntoaan päästäisi enää mahdollisesti käyttämään vielä tulevaisuudessa hyväksi, jos tämä rosvoeliitti vielä jonain päivänä joutuisi Haagin kansainväliseen tuomioistuimeen käsittelemään näitä lavastamiaan9/11 terrori-iskuja.

Tämän vuoksi Wikileaks ei ole suostunut julkaisemaan ensimmäistäkään todistusaineistoa liittyen 9/11 terrori-iskuihin. Koska se on CIA:n pyörittämä disinformaatiolaitos. Joka ennemminkin julkaisee propagandaa Osama Bin Ladenista ja Al-Qaidasta lähi-idässä. Vaikkakin on tuonut myös faktaakin sisältäviä dokumentteja julki, mutta niiden sisältö ei juurikaan liity uuden maailmanjärjestyksen paljastuksiin.Näin ollen Wikileaks on mitä suuremmalta osin puhdasta CIA:n syöttämää pajunköyttä ja tämä Assangeen kohdistunut raiskauskohu myös puhdasta teatteria. Voi vaan kuvitella, että minkähän suuruiset voitelurahat tämä toinen raiskaussyytteen tehnyt nainen Anna Ardin sai. Että puhuttaisiinkohan ihan yhtä suuresta palkkiosta (100 000 dollaria), mitä maksettiinMohammad Attalle Pakistanin tiedustelupalvelu ISI:n kautta vuonna 2001.