http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 29, 2010

Mossad ja CIA kävivät tappamassa maanantaina Iranilaisen ydinfyysikon TeheranissaIranilainen ydinfyysikko kuoli maanantaina Iranin pääkaupungissa Teheranissa. Iskujen kohteeksi joutuneista ydinfyysikoista toinen kuoli ja toinen haavoittui. Myös tutkijoiden vaimot saivat vammoja.

Fars-uutistoimiston mukaan moottoripyörällä liikkuneet hyökkääjät kiinnittivät räjähteitä tiedemiesten autoihin.

Kaksikolla oli merkittävä asema Iranin ydinohjelmassa. Surmansa saanut tutkija työskenteli teheranilaisessa yliopistossa, ja hengissä selvinnyt on puolustusministeriön palveluksessa.

Iskujen takana oli Mossad & CIA ja homma hoitui kuin suoraan jostain hollywoodelokuvasta. Mutta näiden tiedustelupalveluksien väki onkin kylmiä ammattitappajia täynnä, jotka pystyvät vaikka minkälaisiin stuntteihin hoitaessaan tehtäviään.Tarkemmin tällä operaatiolla oli tarkoitus ottaa hengiltä Iranin johtavat ydinfyysikot, koska Israelin hyökätessä Iraniin nämä ydinfyysikot nähdään vaaralliseksi uhaksi yhdysvaltojenkin harjoittamalle politiikalle. Joten ne on parempi siivota pois ennen H-hetkeä.

Israelin armeijassa ollaankin jo tässä hipelöity ydinohjuksien kytkintä jo koko viime-ajat ja joidenkin tietojen mukaan Iraniin hyökkäysen ajankohta on tällä hetkellä sijoitettu n. Joulukuun 2010 puoleenväliin.