http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 02, 2010

Vekarajärvellä metsään rynnäkkökiväärin kanssa kadonnut löytyi kuolleena metsästä - Oli SRRI-mielialalääkitykselläEilen vekaranjärvellä kadonnut varusmies löytyi kuolleena metsästä. Varusmiehellä oli kadotessaan mukanaan rynnäkkökivääri ja pieni määrä ammuksia.

Viranomaiset eivät ole vielä suostuneet julkaisemaan tapaukseen liittyviä yksityiskohtia kuten sitä, että kadonnut varusmies oli SRRI-mielialalääkityksellä joka sai hänet itsetuhoiseksi ja tästä johtuen surmaamaan itsensä rynnäkkökiväärillä metsään.

Kadonnutta nuorukaisista etsittiin yön ja aamupäivän aikana 60 kantahenkilökuntaan kuuluvan voimin. Etsintöihin osallistui lisäksi muun muassa koirapartio ja helikopteri.Lähes kaikki maailmalla tapahtuneet kouluammuskelutapaukset ovat liittyneet SRRI-lääkitykseen, koska tekijöillä on lähes aina ollut kyseinen mielialalääkitys, joka on saanut heidät sekoamaan ja itsetuhoiseksi itselle sekä muille. Mutta lääketeollisuus vaikenee tästä ja se sen sijaan edelleen pistää paikallisiin sanoma ja lähijakelulehtiin näitä ilmoituksia, että


"Oletko terve ja työkykyinen alle 30-vuotias mies tai naishenkilö. Osallistu nyt ilmaiseksi testiin, jossa testaamme uutta mielialalääkettä. Testiin osallistumisen ehtona on se, että ette ole koskaan aiemmin sairastanut masennusta.


Eli siinä se tuli suoraan itse roistojen suusta, "ette ole koskaan aiemmin sairastanut masennusta" ja tämä vain siksi, että he haluavat katsoa kuinka moni sekoaa näillä lääkkeillä näistä aiemmin terveistä koehenkilöistä.