http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 13, 2010

7. marraskuuta 2010 Arizonassa tapahtui jotain hämärääYoutubeen ilmestyi video jonka kuvaaja väittää kuvanneensa sen 7. Marraskuuta 2010 Kingman,PHX,Tusconissa Arizonassa ja videolla näkee kuinka käynnissä on laajan luokan poliisioperaatio ja jotain erittäin suurta kuljetetaan useiden poliisisaattueiden voimin. Videolla myös näkyy kuinka ilmassa pörräävät helikopterit ja liikennekin pystäytetään tämän saattueen tieltä.

Mutta myöhemmin videolla näkyy joku hämärä lentävä kohde Arizonan taivaalla jota mahdollisesti viranomaiset ja armeija jahtaavat.


Näytä suurempi kartta

Kohde A:ssa sijaitsee Yhdysvaltojen armeijan salainen tukikohta Area 51 ja kohde B:ssä taas on tuon videon kuvauspaikka ja tunnetusti tuon Arizonan erämaan keskellä olevan Area 51:n lähettyvillä ollaan tehty lukuisia ufohavaintoja jatkuvasti. Mutta jopa paikallisetkin siellä tietää, että suurin osa näistä lentohärveleistä on yhdysvaltojen hallituksen salaisia testejä. Koska heillä on hallussaan lukuisia salaiseksi luokiteltuja vehkeitä lentävistä lautasista suurempiinkin aluksiin.