http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 05, 2010

False-flag terrori-isku mahdollisesti lähellä ?



Joku oli bongannut Simpsoneista pätkän, mistä voitaisiin olettaa että 06.11 tapahtuu maailmalla jotain ja tämä käy ilmi kellon viisareista jossa minuuttiviisari osoittaa 11 ja tuntiviisari 6, kun taas jenkeissä päivämäärät vaikka 06.11 ilmoitetaan päin vastoin 11-6.



Simpsonit sarjassa on myös aiemmin ollut enteileviä merkkejä tulevista tapahtumista kuten 9/11 terrori-iskuista ja tämänkaltainen välähdys näytettiin sarjassa jo vuonna 1997, jossa Simpsonit matkasivat New Yorkiin ja Lisa Simpson pitelee kädessään lehteä, jonka hinta on 9 dollaria ja sen yhdeksän numeron perässsä näkyy kaksi WTC-tornia eli aivan kuin 9 11.



Mutta vieläkin suurempi enne oli kun Maaliskuussa vuonna 2001 esitettiin X-files sarjasta tutun salaliittoporukan Lone Gunmen pilottijakso ja siinä yhdysvaltojen hallitus aikoi lavastaa terrori-iskun kauko-ohjaamalla suihkukone New YorkissaYorkisa sijainneisiin world trade centerin kaksoistorneihinworld trade centeriin. Kun tämä jakso esitettiin n. 9 kk ennen varsinaisia 9/11 terrori-iskuja.

Mutta yksi kyseisen sarjan päähenkilöistä Dan Hagglund (se silmälasipäinen Waynes World nörtiltä näyttänyt hemmo) kertoi Alex Jones showsta, että sarjan käsikirjoittajaryhmä sai tähän pilottijaksoon idean CIA:lta ja kuulivat myös, että CIA:lla tykättiin erittäin paljon tästä sarjasta muutenkin.