http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 10, 2010

SDP rypee vaalirahaskandaalissa, jotain äkkiä vetämään huomio poisSDP rypee parhaillaan vaalirahaskandaalissa ja heidän tahonsa keksi oivallisen tavan vetää heti huomio pois tästä skandaalista keksimällä tuoda uutisen, jossa eduskuntaan ollaan tilattu 127 EUR/kpl maksavat torkkupeitot. Tämän uutisen tarkoituksena oli vain vetää suomen kansalaisten huomio pois SDP:n vaalirahasotkuista ja saada kansan rivit raivoamaan taas järjettömistä verorahojen käytöstä ja näin propaganda harhautus toimii.

Parhaillaan keskusrikospoliisi KRP on aloittanut esitutkinnan urheiluopistosäätiön varojen käytöstä vuosina 2005-2008 KRP:n mukaan varojen käytöllä voi olla yhteyksiä vaalirahoitukseen. Epäilty rikosnimike on luottamusaseman väärinkäyttö. Esitutkinnan kohteena ovat muun muassa eräät taidehankinnat ja seminaariliput.

Urheiluopistosäätiön luottamustoimissa on muun muassa useita nimekkäitä sosiaalidemokraatteja.

Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan Urheiluopistosäätiö on tehnyt 10 000 euron tauluostoksen SDP:ltä, vaikka säätiön tarkoitukseksi on määritelty vain urheilu- ja liikuntakasvatuksen tukeminen.Tukea olisi mennyt ainakin Tarja Halosen presidentinvaalikampanjaan ja Jani Sieviselle EU-vaaleihin.