http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, helmikuuta 16, 2009

Buffalon lentokoneturmassa kuollut totuusaktivisti oli Beverly EckertBeverly Eckert oli tämä viime perjantaina 13.02.2009 Buffalon lentoturmassa kuollut 9/11 totuusaktivisti. Hän kuului 9/11 omaisten järjestöön ja tiesi että 9/11 terrori-iskut olivat sisäpiirin teko. Tietojen mukaan hänellä oli vain päivä ennen kuolemaansa yksityinen tapaaminen Obaman kanssa valkoisessa talossa.

Hän haastoi USA:n hallituksen oikeuteen muiden omaisten perustaman järjestön kanssa ja peräsi oikeutta miksi hänen miehensä kuoli toisen kaksoistornin tuhossa. Hän antoi todistajalausunnon; "minua ei osteta hiljaiseksi", kun USA:n hallitus tarjosi vaitiolosta miljoonaa dollaria per omainen, jolla toivottiin omaisten pitävän turpansa kiinni lopullisesti vaikka liittyisivätkin myöhemmin 9/11 totuusjärjestöihin.

Beverlyllä oli nyt jotain uutta tietoa hallussaan mikä piti estää leviämästä eteenpäin, koska likvidointi on aina viimeisin vaihtoehto eliitin taholta. Itse arvelisin että tämä tieto liittyi hänen ja Obaman väliseen yksityiseen keskusteluun jossa varmaan itse presidentti myönsi että varjohallitus lavasti 9/11 iskut, mutta hän ei voi istuvana presidenttinä tehdä asialle edelleenkään mitään koska joutuu tottelemaan samaa eliittiä edelleen.

Se nyt vaan on sillä tavalla että illut (illuminati = CFR, P2, Trilateral Comission, Bildergerg Group, Rooman Klubi etc.) ja heidän järjestönsä pitää tällaisia henkilöitä vaarallisena heidän toiminnalleen ja sen vuoksi tämäkin lentokone piti pudottaa jotta saatiin taas yksi kivi heidän saappaastaan pois kulkemasta. Mutta kuvitelkaapa sellainen tilanne että jos kaikki WTC:n uhrien omaiset uskaltaisivat pitää yhtä suurta ääntä ? Tämä olisi ollut jo mahdollinen kun lakimies Stanley Hilton teki joukkokanteen USA:n hallitusta vastan kaikkien WTC:n uhrien puolesta, mutta tämä joukkokanne lytättiin korkeimmassa oikeudessa ja vaiettiin median toimesta täysin, koska illuthan omistavat median ja pystyvät pitämään tällaiset heille vaaralliset haasteoikeudenkäynnit täysin massoilta salassa, vaikka internetin puolueeton media niistä kertookin.


Obama mainitsee että tapasi Beverly Eckertin päivää ennen tätä kyseistä lento-onnettomuutta.


Uusi maailmanjärjestys on tuloillaan ja äsken rikkaat G7 maat olivat jo neuvottelemassa uutta maailman talousjärjestystä, joka liittyy uuden maailmanjärjestyksen yhteiseen mikrosiruvaluuttaan.