http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 19, 2010

NATO kokoontuu Portugalissa - maahanpääsy estetty yli sadalta aktivistiltaa ja joukossa myös SuomalaisiaHuomenna Portugalissa pidetään NATO:n huippukokous. Paikalle saapuvat huomenna myös presidentti Tarja Halonen, ulkoministeri Alexander Stubb ja puolustusministeri Jyri Häkämies.

Turvatoimet on kiristetty Portugalissa äärimmilleen. Rajaviranomaiset estivät eilen maahanpääsyn yli sadalta ulkomaalaiselta aktivistilta, joiden joukossa oli myös suomalaisia sodanvastustajia. Koska tällä haluttiin estää tiedustelupalveluidenkin kautta seuratuimpien kansalaisaktivistien keskinäinen verkostoituminen. Sillä seuratuimpien joukossa on erittäin paljon älykästä porukkaa ja heidän keskinäinen verkostoituminen kansainvälisesti ollaan yritetty estää hinnalla millä hyvänsä.Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on nyt kuitenkin saapunut Portugaliin osallistuakseen Naton huippukokoukseen. Obaman mukaan sotilasliiton on uudistuttava vastatakseen nykyajan haasteisiin.

- Olemme tulleet Lissaboniin uudistamaan Natoa tämän vuosisadan vaatimusten mukaisesti ja vahvistamaan kumppanuutta Yhdysvaltain ja EU:n kesken, presidentti sanoi.

Tarkemmin tässä on kyse EU:n tulevista sotajoukoista, jossa NATO:sta on tarkoitus leipoa Euroopan sisäiset sotajoukot ja luonnollisesti Suomi euroopan unionin jäsenmaana lukeutuisi näihin joukkoihin mukaan.

Näillä EU:n sisäisillä sotajoukoilla halutaan tehostaa kylmästi maailmaneliitin III-maailmansodan joukkuevahvuutta ja selväähän se on, että NATO-joukot saadaan laajenemaan kertaheitolla jos nämä EU:n sisäiset sotajoukot julkistetaan käyttöön.