http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 08, 2010

Web bot ennustaa, että kolmas maailmansota on hyvin lähellä



Kun katsoo tätä web bot käyrää niin näkee, että se alkaa laskea tasaisesti vain alaspäin juuri 08.11.2010 lähtien ja käy 18.01.2011 hyvin pohjalla. Mutta nousee siitä hieman ylös, kunnes n. 08.02.2011 alkaa taas mennä aivan pohjalle.

Eli tämä ennustaisi jotain erittäin mullistavaa ja katastrofaalista tapahtuvan maailmalla kun ennusmerkit liittyvät mitä kokonaisuudessaan mahdolliseen kolmanteen maailmansotaan. Mutta tietenkin tämä tulisi myös vaikuttamaan maailmantalouteen negatiivisesti ja nuo laskukäyrät saattavat myös enteillä koko finanssimaailman kaatumisella.



Sillä sitten kun maailmantalous alkaa laskemaan, niin lasku tulee johtamaan koko talousjärjestelmän totaaliseen tuhoon ja näin on myös suunniteltu tapahtuvan, koska rikollinen maailman eliitti (illuminati) haluaa romuttaa nykyisen talousjärjestelmän ja tarjota uuden maailmanvaluutan siihen tilalle. Kun taas heille tämäkin mahdollinen kolmas maailmansota on vain kylmää ja raakaa bisnestä, jolla maailmaneliitin rikkaimmat suvut tekevät suunnatonta voittoa. He siis nettoavat siitä, että jossain päin maailmaa tullaan tappamaan miljoonia ihmisiä mm. biologisilla aseilla ja tämä on myös samalla osa siirtymää uuteen maailmanjärjestykseen ja ihmisuhreja tarvitaan muutama miljardi, koska meitä on vielä liikaa populaatiota hallittavaksi. Eli kaikilla ei ole tilaa uuden maailmanjärjestyksen maailman liittovaltiossa.