http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 18, 2010

Senaattori Jay Rockefeller haluaa hallituksen lakkauttavan FOX ja MSNBC:n tv-kanavatSenaattori Jay Rockefeller (John D. Rockefellerin pojanpoika) kovisteli eilen kovin sanoin lakkauttavansa FOX ja MSNBC:n televisiokanavat, jos eivät he muuta suuntaustaan.

Viime-aikoina kun mm. FOX-kanavalla nähty toimittaja Geraldo Riveran keskusteluohjelma muutti kertalaakista FOX-kanavan suhtautumisen näihin valtamedian parjattuihin 9/11 totuusaktivisteihin. Kun myös muukin liberaalimpaan suuntaan mennyt kanavatoiminta on saanut nämäkin kanvat omistavan rosvoeliitin lähes raivon partaalle. Niin heidän ei auta kuin ottaa kovemmat konstit käyttöön ja alkaa ladella suoria uhkauksia kanavatoiminnan lopetuksella. Jotta nämä kyseiset televisiokanavat pitäisivät linjansa mm. sensuurin osalta.

Rosvoeliitti joka nämäkin televisiokanavat omistaa tietää edelleen sen, että mitä enemmän näiltä tv-kanavilta suolletaan paskaohjelmia ja surkeata hollywood viihdettä. Niin sitä tyhmempinä saadaan pysymään katsojaryhmä. Mutta jos uutisten sisältö muuttuu ja propaganda vähenee, niin tämä taas saa katsojat heräämään ja sitä on selvästi alkanut tapahtumaan ja illut ovat sitten hätää kärsimässä. Kun he yrittävät vielä kaikin keinoin pysäyttää tätä massojen heräämistä ja siinä suhteessa taistelevat jo liian suuria tuulimyllyjä vastaan.