http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 04, 2010

YK kokoontui ja tavoitteena entistäkin suurempi globaali aseistariisuntaYK (Yhdistyneet Kansakunnat) kokoontuivat äskettäin suunnittelemaan miten edetään tässä illujen globaalissa aseistariisunnasta, missä aseet on tarkoitus lopulta kieltää kaikilta yksityishenkilöiltä kokonaan mutta ei armeijalta tai poliiseilta.

Alunperin globaalin aseistariisunnan death-lineksi asetettiin vuosi 2012, mutta nyt sitä ollaan lykätty vielä eteenpäin , väittää CCRKBA (Citizens Committee for the Right to Keep and Bear Arms).
Kyseinen järjestö toimii yhdysvalloissa ja toimii Washingtonista käsin, ja puolustaa kansalaisten oikeutta omistaa aseita. CCRKBA on läheisessä yhteistyössä SAF:in (Second Amendment Foundation) kanssa. SAF puolestaan on kasvatuksellinen ja kansalaisten laillisten oikeuksien puolustamiseen keskittynyt organisaatio. Nimensä SAF on ottanut USAn perustuslain toisesta lisäyksestä, joka nimenomaan sanoo että kansalaisilla on oikeus kantaa aseita.Euroopan unionissa taas nämä aselait väännetään läpi vaikka väkisin jo pelkästään turvaamaan tulevan liittovaltion toteutuminen, joka lopulta saattaisi saada hurjat joukot isänmaalliset vastarintaan ja jos siinä vaiheessa heillä on enää ritsat jäljellä, niin maailmanelitti on onnistunut turvaamaan omat alustansa.

Tätä tulevaa 2012 vuonna päätettävää EU:n liittovaltioon liittymistä varten ollaan jo lyöty eduskunnassa läpi ns. valmiuslaki, joka tekisi tästäkin maasta väliaikaisen sotilasjuntan ja poikkeustila laitettaisiin voimaan välittömästi jos havaittaisin vallankumouksellista vastarintaa suomen sisällä.