http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 18, 2010

Rosvoeliitti haluaa ottaa facebookin hallintaansa

">

Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi FBI:n johtaja Robert Mueller III on ryhtynyt neuvottelemaan sosiaalisen median jättiläisen (facebook) kanssa, miten voisi saada mm. siihen kuuluvien yksityishenkilöiden tietoja haltuunsa.

Muellerin vierailu vahvistettiin Facebookin viestintäosastolta. Neuvotteluiden sisällöistä tai Muellerin ehdotuksesta ei kuitenkaan herunut julkisuuteen tietoja.

Mikäli kaavailtu laki menisi läpi, Facebook ja sen kilpailijat olisivat velvollisia rakentamaan järjestelmän, joka mahdollistaisi viranomaisille viestien ja aktiviteettien seuraamisen. Järjestelmästä tulisi näin ollen osa palvelua, mikä tarkoittaisi valvonnan laajenemista mahdollisesti myös muihin kuin yhdysvaltain kansalaisiin.

Obaman hallinnon kaksi ministeriötä ovat jo ilmaisseet vastustavansa lakihanketta. Ministeriöiden mukaan toteutuessaan laki haittaisi innovaatioita ja heikentäisi kansalaisten oikeutta yksityisyyteen.

Tämä uudessa suomesskin julkaistu uutinen on joltain osalta myös propagandaa, sillä tämä FBI
ei halua facebookiin mitään takaporttia. Koska sellainen löytyy jo pelkästään googlen puolelta ja NSA (National Security Agency) on päässyt FB:n käyttäjien tietoihin käsiksi pelkällä napin painalluksella.

http://whitehouser.com/wp-content/uploads/2007/10/nsa-emblem.jpg

Todellisuudessa tämän koko vouhotuksen takana on se, että maailman rosvoeliitti (illuminati) on joutunut suorastaan paniikkiin. Kun se on huomannut, että facebookissa verkostoituvatkin kansalaisaktiivit ja herättelevät siellä muuta joukkoa tästä zeitgeist-unesta, eli muidenkin harhaisesta todellisuudesta ja näin sosiaalinen media itseasiassa toimii tällä hetkellä mitä tehokkaimpana massojen vanginvartijatietoisuudenkin herättäjänä.

Eli tämä Facebook kusee tässä tapauksessa rikollisen maailmaneliitin omille kengille, kun NSA/Mossad/CIA/FBI ja monet muut vakoiluorganisaatiot haluaisivat sen olevan vain typerien ja epätietoisten massojen ajanviettopaikka. Mitä se tietenkin edelleen tälle prosentuaaliselle enemmistölle on.