http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 15, 2010

Missouri State MIAC STRATEGIC REPORT 02/20/2009Kuvassa näkyy ohjeistus joka tehtiin 2009 vuoden alussa Missourin poliisille.

Siinä lukee selvästi, että sellaisia yksityishenkilöitä on tarkkailtava jotka levittävät tietoa NWO:sta, eli uudesta maailmanjärjstyksestä. Tässä mainitaan mm. se, että tämä porukka tietää sen että juutalaiset/siionistiset tahot kontrolloivat tämän maailman rahajärjestelmää.

Tuo raportti oli salainen ja vain poliisille tarkotettu mutta joku taho vuoti sen julkisuuteen. Wikileaks ja infowars.com sivut julkaisivat ensimmäisinä.

Julkisuuteen tulon jälkeä tuo raportti "virallisesti" hävitettiin (eli sitä ei enään opeteta poliisille) ja anteeksipyynnöt lähetettiin Ron Paulille ja kumppaneille.

USA:ssa ei saa perustuslain suojaa nauttiviin mielipiteenvapauksiin puuttua ja siksi MIAC raportti hyllytettiin koska jos joku sanoi "katso, NWO", niin se oli hänen mielipiteensä. Ja sitä mielipidettä suojasi perustuslain First Amendment.

Kun tuli julkisuuteen että poliisi tietosesti toimi sitä vastaan, juttu hyllytettiin. Mutta, jos tuo ei olisi tullut julkisuuteen, olisi se jatkunut. Eli perustuslain vastanen toiminta voi olla hyvinkin mahdollista, lainvalvojien keskuudessa tuolla USA:ssa. Eli heiden joiden pitäisi laki tietää, he sitä sitten eivät tunnekkaan.

lähteet: prisonplanet.com
infowars.com
wikileaks.org
muropaketti.com