http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 27, 2010

On tullut taas sikainfluenssa hypetyksen aikaParolan panssariprikaatissa puhkesi tavallinen flunssaepidemia ja THL käytti tilaisuutta hyväkseen ja julisti, että nyt löytyi ensimmäinen sikainfluenssatartunta. Juttu oli vielä väritetty erittäin härskillä propagandalla "JÄTTI ROKOTTEET VÄLIIN". Jolla yritetään nyt pelotella muu väestö hyväksymään flunssarokote.

Mutta jos joku haluaa tuhota immuniteettinsa niin siitä vaan. Eikun sikapiikkiä suoneen sitten.

Tutkimusprofessori Petri Ruutu Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL) kertoo, että Suomeen odotellaan keskivertoa influenssatalvea. Parolan sairastumisten perusteella ei voi vielä varmasti sanoa, jyllääkö tänä talvena voimakkaampana sikainfluenssa vai tavallinen kausi-influenssa.

Lääkeyhtiöt ovat varautuneet lobbaukseen jo useita kuukausia etukäteen ja ovat jo lahjoneet THL:n yksikön toisen kauden sikainfluenssarokotusten lobbaukseen ja tekniikkana käytetään vanhaa tuttua pelottelua. Eli väestöä pelotellaan tällä tutulla tyylillä; "jos et ota rokotetta, niin voit kuolla" propagandalla.Rikolliset lääkeyhtiöt vielä yrittävät nyt tehdä kaikkensa jotta saisivat lapsiväestön rokotettua ja tätä varten ollaan jopa suomessakin yritetty tuoda lakimuutosta, jolla sallittaisiin alaikäisten lasten rokottaminen ilman vanhempien lupaa. Eli lääkäri sanoo että tule sedän luo, setä antaa nyt flunssapiikin.

Nämä flunssarokotteet ollaankin aivan rokoteyhtiöiden suurimpien rahoittajien taholta keskittynyt eniten lapsiväestön rokottamiseen, koska heillä ei ole immuniteettijärjestelmä vielä täysin kehittynyt ja se voidaan näin ollen helpommin tuhota rokotteiden avulla.Tämän väestön sairastuttamisohjelman suurin rahoittaja on Rockefeller foundation ja siihen liittyvät tahot.Ylläoleva video kertoo hieman Rockefellerien yli satavuotisesta imperiumista joka alkoi jo vuonna 1870 kun John D. Rockefeller pisti suuren öljybisneskorporaation pystyyn Yhdysvaltojen Clevelandissa.