http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 30, 2010

D.A.R.P.A. & M.M.E.A.D.A.R.P.A. perustettiin heti 9/11 terrori-iskujen jälkeen ja se kuuluu osana Yhdysvaltojen Homeland Securityyn (USA:n Gestapo).Tällä DARPA:lla on tälläkin hetkellä käynnissä kulisseissa suuri M.M.E.A. (Multiple Micro Electrode Array) kehittelykampanja, joka on siis moniosaisen mkroelektrodijärjestelmän suunnittelua ja kehittämistä.

Se koostuu myös BMI:stä = Brain Machine Interface (Aivolaiteliittymä)

Tällä tekniikalla pystytään liittämään ihmisaivot ja hermojärjestelmä tietokoneeseen ja näin ollen tällä konstilla voitaisiin valvoa täysin reaaliajassa sirutettujen henkilöiden aivosignaaleja.

MMEA, Multiple Micro Electrode Array (suom. Moniosainen mkroelektrodijärjestelmä): Tämä on itse siru. Tämä siru istutetaan kirurgisesti suoraan ihmisen hermoon tai tietylle alueelle aivoissa.

Professori Kevin Warwivk toimi koekaniinina ja häneen istutettiin 100 elektrodia; kukin elektrodi näyttää pieneltä neulalta ja kykenee havaitsemaan sähkösignaaleja, jotka kulkevat hermojärjestelmän läpi ja myös lähettämään sähköisiä signaaleja tietokoneohjelmalle. Tämä kaikki toteutettiin RF-laitteen (RF=Radio Frequency, suom. radiotaajuus) kautta, joka kytkettiin MMEA:han.

Kuten voit jo nähdä, tämä implanttisiru on paljon edellä kaikesta, mitä Digital Angel (Veri-Chip mikrosirupatentin omistaja) on tuonut markkinoille; edelleen MMEA on valovuosia edellä RFID-teknologiaa, jota jälleenmyyjät kuten Wal-Mart ovat kiirehtimässä tuotantoon. Kun paljastamme tämän sirun periaatteen, sinä näet, että se tarjoaa tukahduttavalle globaalille hallitukselle kyvyn kontrolloida kokonaisia orjuutettavia väestöjä pitkälle kehitetyn tietokoneohjelman avulla! Tulet selvästi näkemään, kuinka koko maailman väestö voisi todella täyttää nämä profeetalliset jakeet.


Professorin lyhyt elämänkerta


Johtava tiedemies koko tällä alalla on prof. Kevin Warwick: "Kybernetiikan professori Reading'in yliopistosta Englannista, jossa hän suorittaa tutkimusta keinoälystä, kontrollista ja robotiikasta. Kevin on julkaissut yli 300 tutkimusta ja hänen viimeisin kirjansa "In the Mind of the Machines" varoittaa tulevaisuudesta, jossa koneet ovat älykkäämpiä kuin ihmiset ... Vuonna 1998 hän tyrmistytti kansainvälisen tiedeyhteisön, kun hänellä oli piisirutransponderi kirurgisesti istutettuna vasemmassa käsivarressaan. Myöhemmin on tehty sarja istutuskokeita, joissa Kevin'in hermosysteemi yhdistettiin tietokoneeseen ... Kevin'in uusi istutuskokeilu 'Project Cyborg' käynnistyi maaliskuussa 2002 ja antaa jännittäviä tuloksia.

http://www.kevinwarwick.com


Sosiaaliturvatunnuksen ja radiotaajuudella toimivan aivolaiteliittymän (RF BMI) tuleva käyttö

Ennen kuin henkilö, joka haluaa käyttää tätä istutettavaa MMEA-sirua siten, että voi kommunikoida radiotaajuudella (RF) Internetissä, niin kussakin MMEA-sirussa täytyy olla yksilöllinen I.P.Osoite, varsinkin, jos sen tarkoitus on tiedon siirtäminen ja vastaanottaminen. Sen henkilön, joka ohjelmoi MMEA-sirun yksilöä varten, täytyy vain tietää tuon yksilön sosiaaliturvatunnus; hän voi sitten ohjelmoida tämän tunnuksen sisään IP-osoitteena; hän voi jopa lisätä tuon yksilön syntymäpäivän gateway-osoitteeksi (tietotekniikassa kaksi verkkoa yhdistävä osoite).Tässä juuri huomaamme sen, että vaikka tällainen huipputeknologia on olemassa ja se tulee vielä uudistamaan mm. internetin käytön. Niin samaan aikaan kuitenkin näitäkin patentteja pitää käsissään tämä samainen rosvoeliitti (illuminati) ja he rahoittavat pääosin näihin liittyviä tutkimuksia.

Tämäkin teknologia tulee vielä mullistamaan internetin käytön, mutta siinä on edelleen erittäin suuri vaara, että CFR:n kaltaiset eliittikerhot päättävät orjallistaa sen avulla koko ihmiskunnan ja sitoa sen osaksi tulevaa maailmanliittovaltiota ja näin ollen uutta maailmanjärjestystä.