http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 17, 2010

Project Vigilant - Hakkerit yhteistyössä isovelin kanssaTänä vuonna Project Vigilant hakkeriryhmä paljasti olemassaolonsa Las Vegasissa.

Tämän Yhdysvaltojen hallituksen pimeällä budjetilla palkatun hakkeriryhmän tarkoituksena on mm. yrittää estää internetissä Wikileaks kaltaisten tahojen tietovuotojen leviäminen.

Vigilant seuraa Internetin liikennettä etsien vihjeitä muun muassa verkkohyökkäyksistä, terrorismista ja muista omien jäsentensä tärkeiksi määrittelemistä kohteista. Vigilant raportoi merkittävimmistä löydöistään Yhdysvaltojen tiedusteluviranomaisille, eli NSA:lle ja CIA:lle.

Vigilant on toiminut piilossa julkisuudelta jo 14 vuoden ajan. Ryhmä on paljastanut olemassaolonsa onnistuakseen tavoitteessaan lisätä jäsenmääräänsä 1750 hengellä vuoteen 2012 mennessä.Julkisuudessa Project Vigilanten kerrotaan puolustavan USA:n perustuslakia niin maan rajojen ulko- kuin sisäpuolellakin ja nämä väitteet ovat täyttä potaskaa. Sillä yksi näiden kohderyhmä on aivan tavalliset kansalaiset, joilla on esim. internetissä foorumeilla yksilöllisiä mielipiteitä jotka viittaavat mm. kansalaisaktivismiin ja tämä tekee heistä heti virallisen mittapuun mukaan varteenotettavan terroristin. Eli tämä ns. verkossa tapahtuva terrorismin torjunta onkin tosiasiassa aivan tavallisten ihmisten syynäämistä ja infiltrointia ja tähän toimintaan jo pelkästään SUPO:lla palaa yli miljoona euroa vuodessa veronmaksajien rahoja. Siis kuvitelkaa mikä määrä veronmaksajien rahoja päätyy tällaiseen järjettömään nettisyynäykseen.