http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 28, 2010

Wikileaksilla ei ole puhtaat jauhot pussissaTotta se on vaikka sitä ei ihan heti uskoisi, että Wikileaks ja Julian Assange ovat yhtä ja samaa CIA:n spyoppia (spyoperative).

Assange on itse julkisesti sanonut, että inhoaa 9/11 totuusliikkeen kannattajia ja hänen mielestään 9/11 terrori-iskut eivät olleet maailmanhallituksen tekemiä.Lisäksi se, että Wikileaks on aiemmin julkaissut ja julkaisee edelleen propagandaa Al-Qaidasta ja Osama Bin Ladenista , kertoo se jo kaiken olennaisen tästä koko järjestöstä. Eli se paljastaa sen, että tämä Wikileaksin suuri mediamyllytys ja jatkuva siitä rummuttaminen onkin ollut puhdasta teatteria. Sillä mikään New York Times tai vastaava suuri mediajulkaisutaho ei antaisi ensimmäistäkään palstaa tilaa, jos tämä Wikileaks alkaisi paljastamaan NWO:ta ja 9/11 terrori-iskujen todellisia taustoja. Koska valtamedian takana on edelleen äärimmäisen tiukka sensuuri/kontrolli. Mutta mitenkäs sitten Wikileaks saa siellä edelleen äärimmäisen paljon mediahuomiota ? Käyttäkää nyt hyvät ihmiset järkeänne.

Monet ihmiset ovat jo vuosia yrittäneet saada viestinsä läpi Wikileaksille, että he alkaisivat julkaisemaan NWO:sta ja 9/11 terrori-iskuista juttuja. Mutta nämä viestit ovat menneet täysin kuuroille korville.

On kuitenkin pakko sanoa, että erittäin taitavasti on tämä Wikileaksin spyop naamioitu. Kun ovat täysin tietoisesti saaneet Assangen näyttämään Pentagonin vainoamalta uhrilta.

Alex Jones
toi nämä hämärät yksityiskohdat Wikileaksista esiin jo viime kesänä Webster Tarpleyn olleessa vieraana hänen showssaan.