http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 02, 2010

Skyline elokuva - Alien Invasion lobbaustaElokuvateattereihin tulee kohta Strausen veljesten (Colin Strause, Greg Strause) ohjaama Skyline-elokuva ja kun on katsonut trailerin ei jää epäselväksi se motiivi, mitä tällä alien invasion elokuvalla oikein ajetaan takaa.

Sillä elokuvan trailerista pääsee selville, että elokuvassa viitataan tiedemies Stephen Hawkinsin n. vuoden takaisiin sanomisiin, että meidän ei tule olla tekemisissä avaruusolentojen kanssa jos he ottavat yhteyttä, koska he voivat olla ihmiskuntaa kohtaan vaarallisia.

Tässä nämä asiat esitetään olevan vain pelkkää elokuvaa, mutta todellisuudessa niiden tarkoituksena on alkaa valmistelemaan ihmiskuntaa maailmaneliitin lavastamaan alien invaasioon.Kuvassa mitä todennäköisemmin näkyy tulevan lavastetun alien invaasion tuleva toteuttamiskohde. Sillä Steve Jackson "ILLUMINATI" 1995 julkaistu korttipeli on jo aiemmin ennustanut


WTC-iskut


Pentagoniin hyökkäyksen


Joten ei ole syytä eipäillä, etteikö kuvassa näy Lontoon parlamenttitalo big ben räjäytettynä. Ellei se sitten liity kolmanteen maailmansotaan, mutta itse ainakin uskon, että se on osa lontoon 2012 kesä olympialaisten yllätystä, joka on lavastettu alien invaasio.