http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 11, 2010

EU:n presidentti Herman Van Rompuy - EU-kriittisyys johtaa sotaan



EU:n presidentti Herman Van Rompuy oli luennoimassa Berliinissä vähän aikaa sitten ja varoitti, että EU-kriittisyys tulisi johtamaan ennen pitkää sotaan.


Sitä hän ei kuitenkaan kertonut ihmisille, että mikä taho on valmis pistämän vaikka NATO:n pommittamaan sen valtion tuhannen paskaksi, joka aikoo erota EU:sta. Mutta kuitenkin yleisin konsti illuilla on ollut viime-kevään tyylinen Puolan valtionjohdon (yli 90 virkamiestä) likvidointi tarkoituksellisesti järjestetyssä lento-onnettomuudessa.



Illujen (illuminati) kanssa ei tule pelleillä minkään valtion toimesta ja jos joku maa on kerta lähtenyt tähän euroopan unioniin mukaan, niin sen on sitten pelattava tämän roistoeliitin määräämän tahdin mukaan ja hyväksyttävä heidän määräämät kaikki muutokset kuten EU:n tuleva liittovaltio.



Kymmeniä vuosia sitten euroopassa oli kuitenkin sellainen paikka kuin ent. Jugoslavia, jonka valtionjohto ei suostunut pelaamaan sama peliä illujen kanssa ja sinne organisoitiin kunnon teurastukset ja etniset puhdistukset täysin tietoisesti ja NATO pistettiin pommittamaan Kosovoa vuonna 1999 ja tämä oli vain maailman roistoeliitin, eli illujen kosto siitä, että nämä eivät suostuneet pelaamaan heidän kanssaan yhteistä peliä. Mutta sodan jälkeen Kosovosta tehtiin väkisin EU:n jäsen ja näin se taas tyydytti illujen roistoeliitin suunnitelmia jonka jälkeen maalle myönnettiin mm. IMF:ltä lainaa tietyillä ehdoilla kuten luonnonvarojen yksityistämisellä jne.