http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 15, 2010

SUPO saamassa lisää valtuuksia puhelinkuunteluunSuomen suojelupoliisi (SUPO) on saamassa kohta lisää valtuuksia puhelinkuunteluun. Mahdollisuudet puheluiden kuunteluun salaa laajenevat uuden poliisilain ansiosta. Lakiesitys on parhaillaan eduskunnan käsiteltävänä.


Käytännön seuraus uudesta laista olisi, että Supo saisi vastedes turvautua puhelinkuunteluun entistä aiemmin. Tätä nykyä se on mahdollista vasta esitutkinnan alettua.

Supon vastavakoiluyksikön päällikkö pitää valtuuksia hyvin tärkeinä vastavakoilutoiminnalle. Hänen mukaansa vakoilutoiminta on Suomessa yhtä vilkasta kuin kylmän sodan aikana, ja se hakeutuu yhä enemmän viestintäverkkoihin.

Tarkemmin tämä vastavakoilu on käytännössä mm. kansalaisaktivistien vakoilu. Mutta nykypäivänä yhä enemmän vastavakoilu keskittyy mm. sosiaalisiin medioihin ja internetin keskustelufoorumeihin, joissa on lukuisia SUPO:n verkkotiedusteluyksikön virkamiehiä joiden yksi päätehtävä on mm. saada kaikki valtiolle/hallitukselle epämiellyttävät foorumille kirjoittelijat provosoitumaan ja tätä kautta nämä kirjoittelijat saavat kirjoituskiellon (bannit).

esim. pelkästään USA:ssa on CENTCOM (United States Central Command) palkannut armeijan riveistä henkilöitä vakoilemaan "vääriä ajatuksia" sisältiäviä blogeja jota joku USA:n kansalainen voisi kirjottaa. Esim. 9/11 salaliittoa käsittelevät videot kuuluvat näihin.


Cass Sunstein

Myös yhdysvalloissa Obaman hallinnossa oleva Cass Sunstein on sanonu julkisesti, että hallituksen on infiltroivata salaliittoporukoita, jotta niiden mahdollista vaikutusta voi vähentää.

Infiltroimista on tehtävä chättien, sosiaalisten medioiden ja live-tapaamisten kautta.

Tässä on uutinen hänen kirjottamasta paperista: http://www.salon.com/news/opinion/glenn_greenwald/2010/01/15/sunstein

http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=1084585


SUPO:n verkkoterrorismin yksikön nettiurkkijoita on mm. muropaketti.com, tiede.fiwww.tiede.fi/keskustelut, kauppalehti.fi, Suomen ufotutkijat ry:n ja suomi24 (epäasiallisen sisältönsä ja erittäin huonon moderoinnin puolesta suoli24) keskustelupalstoilla. Mutta nämä nettiurkkijat kyllä löytävät IP-osoitteiden skannauksen perusteella jokaiselle internetfoorumille minne seurantalistalla olevat henkilöt sattuvat menemään.

Ja näiden SUPO:n maksettujen urkkijoiden provoilun kohteeksi pääsevät kaikki jotka alkavat foorumeilla puhumaan asioista joista hallitus ja erityisesti maailmanhallitus ei pidä, joita ovat mm. kemikaalivanat (chemtrail), totuus rahajärjestelmästä, salaliittoaiheet, ydinaktivismi, ufot jne.

Voitais pistää pieni esimerkki näiden trollien toiminnasta tähän.

Muropaketissa äskettäin avattiin tällainen keskusteluketju kuin ..1 000 MW Aurinkovoimala..

lassikansi kirjoitti

1 000MW aurinkovoimaa.

T&T.Aurinkoenergia Soili Semkina, 9:31 USA käynnistää maailman suurimman aurinkoenergiaprojektin
Yhdysvaltain sisäministeriö hyväksyi maanantaina maailman suurimman aurinkoenergiaprojektin, jolla tarjotaan sähköt 750 000 kotiin, uutistoimisto Reuters kirjoittaa. Kalifornian Blytheen rakennetaan neljä yksikköä, jotka tuottavat jopa 1 000 megawattia sähköä, mikä vastaa kapasiteetiltaan isoa maakaasu- tai hiilivoimalaa. Yksiköt rakennetaan liittovaltion maille.
*Mielenkiintoista tässä on, tuossa kokoluokassa aurinkovoimalan myös laitoskohtainen koko alkaa ylittämään sen, mihin mopoluokan nyanssiksi jäävä ydinvoimala kykenee tuottamaan .)

Projektin toteuttaa yhdysvaltalainen uusiutuvaan energiaan erikoistunut yhtiö Solar Millenium. Aurinkovoiman käyttö lisääntyy Presidentti Barack Obaman hallinto on ottanut tavoitteekseen lisätä uusiutuvan kuten tuuli- ja aurinkoenergian määrää sähköntuotannossa. Aurinkovoiman osuus maan sähköntuotannosta nousee 4,2 prosenttiin vuoteen 2020 mennessä laskevien kustannusten houkutellessa sijoittajia, arvioi tutkimusyhtiö Bloomberg New Energy Finance uutistoimisto Bloombergin mukaan.

Teknologian halventuminen on kasvattanut investointituottoja. Arvion mukaan sijoitukset aurinkoenergiaan kasvavat 100 miljardiin dollariin seuraavan kymmenen vuoden kuluessa. Tämä lisäisi sähköntuotantokapasiteettia nykyisestä 1 400 megawatista 44 000 megawattiin päivässä. ”Aurinkovoiman kasvu näyttää positiiviselta. Vielä muutama vuosi tukia, ja sitten ala muuttuu kilpailukykyiseksi ilman avustuksiakin”, tutkimusyhtiön toimitusjohtaja Michael Liebreich sanoo.

*USA tosiaan julisti menneenä kesänä, aurinkovoiman olevan jo pysyvästi ydinvoimaa halvempaa! Jostain syystä tällaisille keskeisille ilosanomille aidon 100% puhtaan ja kestävän kehityksen energiatuotannon kenttävoitoista emme kuule. Uudisenergian nujertaessa vääjäämättä kuihtuvaa ydinalaa Suomessa ei kirjoiteta näistä tilannemuutoksista lehdistöön?
Noin 2,4 prosentilla yhdysvaltalaisista kotitalouksista ennakoidaan olevan aurinkovoimajärjestelmä kotonaan vuoteen 2020 mennessä. Verkossa voit seurata tuoreita energiauutisia Tekniikka&Talouden sivuilta.
Aiemmin verkkopalvelussa

Valkoinen talo saa sittenkin aurinkopaneelit 6.10.2010 »
Obaman hallinto hurahti aurinko- ja tuulivoimaan 7.10.2010 »
Maailman suurin aurinkovoimala avattiin Kanadassa 5.10.2010 »


Nimimerkki Drikkeri kirjoittaa: Ketjun aloittajahan on sitten ydinvoimaskitsofreenikko Arto Lauri tai vaihtoehtoisesti toinen samanmoinen Styrge, rekisteröitynyt suunnilleen kaikille suomenkielisille foorumeille viime päivinä ja samat spämmit jokaiselle. Tämä ei edes yritä keskustella mistään, kunhan vain ripuloi harhojaan pitkin nettiä.

Lassikansi kirjoitti: -Keskeinen syy rakentaa aurinkoivoimaloita Saksalaissuunnitelmin Saharaan on JUURI aurinkovoimaloiden kyky olla käyttämättä luonnon harvinaisinta elinhyödykettä v e t t ä ! Airinkovoimalat voidaan jäähdyttää surutta ilmakehään ongelmitta. 1 kpl 1000MW ydinvopimala puolestaan tappaa 1 000 000 ihmisen juomavedet tauotta. Maailman 95% reaktoreista on pakko tehdä näin makeavesijäähdytystornein sanoo IAEA_ydinturvalaki. Koska maX +30C lämpimämpää lauhdevettä ei maailman merilämmöistä ole mahdollista edes teoriassa tehtävissä. Westinghause reaktori räjähtää rikki, jos sen jäähdytyksen poistovesi on tuota kumempaa.

- Ydinvoimaloitten keskeinen tilatuho tulee juuri suunnattomissa uraanikaivoshankkeissaan, koska esim. pelkkään suomalaisten tarvitsemiin uraanikaivoksiin esim. jonkun Talvivaaran 15km2 ei riitä tuottamaan kuin pellemäärän ja energianegartiivisesti 0,5% maamme uraanitarpeista. Maailmalla enää olemassaolevien uraanimalmien uraanipitoisuus on jo näin kehnoa ja pahenee jatkuvasti. Talvivaaran pitoisuus esim. 0,000 02-1 kun energiallinen nollaraja olisi 0,004. 200-kertaista energiatappiota hommasta tulee. Silti Talvivaaran varassa on Euroopassa 200kpl ydinvoimalaa koska koko mantereellamme ei enää muita uraanimalmioita edes ole. USA:ssa 1980-luvulla tuotettiin 50% maailman uraaneista. Nyt 3% omastaan. 2v sitten Venäjä tuotti 50% maailman uraaneista. Nyt ei kykene energiapositiivisen uraanin loputtua tuottamaan kaupallisesti grammaakaan. Kanadakin kolmasositti uraaninsa ja Australia puolitti.
--------------
Lämmitykseen maalämpökaivot, vastaan 2 ydinvoimalaa.(Maalämpö on Suomen aurinkovoimaa +400% hyötysuhteillaan.)

Mielenkiintoinen uutispätkä tämänpäivän uutisoinnista.
"Ympäristöministeriö haluaa pakottaa Suomen k a i k k i maalämpöporaamiset luvanvaraisiksi ja tarkkaan valtion kontroliin!" Tosiaan ja tämä uutinen tuli ydinalan paineista HETI kun tajusivat, että tekemällä "Ruotsit". Eli muuttamalla omakotitalojen suorat sähkölämmitykset maalämpöpumpuiksi kaadettaisiin SUORAAN ei yksi vaan peräti KAKSI nyt alotettua ydinvoimalahankkeen energian lisätarpeet tuosta vaan!

Voiko e d e s tällaisissa foorumeissa olevat ydinlobbarit olla niin tyhmiä, etteivät ikäänkuin tajua miten suorasukaisista ydinalan kytköksistä tallaiset hankkeet kummutetaan. Kuten olemme a i n a huomanneet on olemassa toimivia valmiita ekologisia malleja korvata ydin. Mutta koska ydinkorruptio on maamme tapa tukea ydinalaa niin näin mennään. Edessäni on tosiaan viikon 34 v.2010 Turun sanomat ja siinä lukee kissankokoisesti:"Omakotitalojen lämmittäminen vastaa kahta ydinvoimalaa." Juuri niitä kahta ydinvoimalaa, joita TVO ja Fennovoima nyt parhaillaan himoitsee tehdä!

Artikkelissa paistaa toinenkin mielenkiintoinen yksityiskohta. TVO:n 1-2 laitosten starttivuosina 1978- Suomessa tuli valtava ydinsähkön ylijäämä. TVO lahjoitti puoleen omakustannushintaansa ydinsähkönsä kaikki 1 silloinen penni/kWh. Ajankohtana Suomen omakotitaloista oli 90% hyötysuhteen öljylämmityksessä 80%, kuten kuva kertoo. Ydinherrat tekivät asiasta valituksen ja kuva kertoo mitä tapahtui. Vain kolmessa-viidessä vuodessa yksityistalouksien öljyn kulutus keinoteltiin kokonaan pois. Tällä aivan u s k o m a t t o m a l l a valtiohallinnon väkivaltakikkailuilla pakotettiin 80% öljylämmitystaloudet ostamaan itselleen kertaluokkia kalliimpi ydinsähkölämmitys. Kuten T.S. kirjoitti tällä kikkailulla maksatettiin kansalaisilla s u o r a a n OL-1 ja OL-2 laitosten hukkaionvestoinnit!

*Nyt jostain syystä tungetaan nopeaan näitä "mullistavia" aurinkoenergiakeräinten tietouksia lehdistöön. Tässä ehkä pitkästä aikaa myös kiinnostavammasta päästä. Haetaan tuulibuumille ja Saksan Saharan höyryauringovoimaloille vastavetoa. Mitä lie puhutaan siis 80% hyötysuhteista? Yhtä kaikki ydinenergian vaikeuksien loputon kasautumat painaa takana.

-Saksa kertoi kykenevänsä tuottamaan Saharan aurinkovoimalallaan 20% KOKO EU:n energiatarpeista. Sähkäverkostoon jossa Suomi siis on JO valmiiksi mukana ! Uhkaukaasissaan Saksa ilmoittikin saavansa tällä Saharan aurinkovoimalallaan tarvittaessa ongelmitta 80<% Euroopan energioista ydinvoimaa o l e e l l i s e s t i halvemmalla! Syynä on tietysti se, ettei aurinkovoimaloiden polttoaine maksa mitään. Samoin Aurinkovoimalan kyky toimia täysin säädettävästi säätökyvyttömästä ydinvoimasta poiketen. 100% puhtaasti ydinvoimasta poiketen. A-voima Ei vaadi kaivoksia toimiakseen. Myös vuosimiljoonien jätehuoltojen ratkaisemattomia ongelmia ei ole.


Zepi kirjoitti: LÄÄKKEET!

Nyt hei pientä rajaa siihen spämmiin. Eikä taida ihan mahtua enää 800px kokoonkaan.


jipii kirjoitti: Kyseessä on ilmeisesti sama henkilö joka saastutti/saastuttaa uutisryhmiä ydinsoihduilla yms. jaskalla?

hezaurus kirjoitti: Ei ole kaverilla kaikki sauvat reaktorissa.

Andee___ kirjoitti: Tälle on varmaan joku diagnoosikin, kun pystyy suoltamaan noin paljon itsekeksittyä paskaa asiatiedon keskelle ja vielä itse uskomaan omiin sepustuksiinsa täytenä faktana?

athlon4ever kirjoitti: Toi on kuin joku Degaussin kadonnut energiahuuhaaveli, tunkee samaan tyyliin hirveän määrän sontaa threadiin.

Agenst010 kirjoitti: Eiii saatana!
"Tv:stä tuttu arto" on tullut tännekin pätemään.
No ei siinä mitään hyvät naurut noista aina saa.

Kirjoitusasusta ei voi erehtyä.
Selitä vielä miten SUPO ja KGB jahtaa sinua

Ydinvoima, säteily, beettasoihdut ja muut
tuolta voi lueskella muita saman henkilön kirjoituksia ja miettiä minkälainen on hänen mielentilansa...

Eli kannattaa jättää nämä omaan arvoonsa.


Kimi kirjoitti: Ketjun viihdearvo alkaa pikkuhiljaa nousta. Toivottavasti lassikansi riipaisee tänään perjantaina kunnon kännin ja tulee taas kirjoittelemaan.


Mzzj2 kirjoitti: LÄÄKKEET!

Kimi kirjoitti: Onkohan lassi kirjoitellut nämä paskat valmiiksi notepadiin, josta sitten pasteaa läjänsä eri foorumeille?

Edit: Vähän saman henkistä teknohöpinää kuin Star Trekissä.


entomppa kirjoitti: Onkohan nyt kyseessä henkilö, jonka mielestä kaikki säteily on tappavaa? Meinaan vaan kun tritiumiakin käytetään monessa paikassa, jossa tarvitaan materiaalin itsevalaisua.

entomppa kirjoitti: Mitä on elektroniluminenssi? Hohtavat aineet sisältävät fosforia. Vanhat hohtomaalit sisälsivät radiumia, joka tuottaa alfa- ja gammasäteilyä ja sen puoliintumisaika on 1600 vuotta. Tritium sitä vastoin on beetahajoava ja sen säteilyn pysäyttää ohut alumiinilevy. Hajoamisessa irtoava elektroni voi siten virittää toisten aineiden elektroneja (fosfori), jolloin saadaan aikaan tämä valaiseva vaikutus.

Helvetti energiansäästölamputki on terveydelle vaarallisempia kuin itsevalaisevat kellot, tikut tai mitä kaikkia niitä lieneeki.


lassikansi kirjoitti: Elektroniluminenssi on atomaarinen tila, jossa tiettyjen aineiden uloin valenssielektroni viritetään korkeammalle elektroniradalleen valofotonointi-imustaan. Kun tämä elektroni tipahtaa sitten aikanaan alkuperäiselle elektronin lentoradalleen se purkaa säteilyvarastoitumisensa lähettämällä elektroninsa viretilan energialla fotonivalon pulssin.

Tästä samaisesta on olemassa myös mm. bioluminenssiversio myös. Mm. pimeässä loistavat planktonit tekee näin. Sieppaavat päivänvalossa molekyylikatapulttiinsa fotonin. Kun kala tulee niitä yöllä häiritsemään fisu saa maistaa tästä viivästyneen valovarastoinnin katapultista planktonin laukoessa sen. Hyötysuhde muuten tällä japanilaiskeksinnöllä mykistävän iso yli 90%


entomppa kirjoitti: Niin siis puhut luminesenssista.

Vittu pitää alkaa uudelleen muisteleen fysiikan opintoja. Unohtanu vaikka mitä, vaikken atomi- ja ydinfysiikasta sillonkaa paljoa osannu.


deussu kirjoitti: Tämä keskustelu pysyisi asiallisena, jos porukat oikeasti lopettaisi tämän lassikansin huomioimisen ja keskittyisivät olennaiseen: asiasta keskustelemiseen.

sossupummi kirjoitti: Pelkkä pellehän tämä sälli on.

Saannot ja tuotot menee sekaisin samaten kun huipun tasaus, säätö- ja varavoimat.
Prosenttilaskuvirheitä selitellään jollain omalla teorialla ja tilastoja kaunistellaan paperilappuja taittelemalla tai leikkaamalla sopivasta kohtaa.

Sitten kun on kaikki paska jauhettu eikä uutta vettä enää myllyyn löydy eikä oikein jaksa vastata kysymyksiinkään, otetaan argumentum ad hominem tai ehkä motivum ja naureskellaan omassa pikku nurkassa samalla, kun suolletaan samaa tuubaa muillekin foorumeille.

Mikä helvetti muuten on rakentamisaste?


YYZ kirjoitti: Suosittelen googlettamaan "Arto Lauri", jonka jälkeen jokainen voi miettiä miten paljon aikaa kyseisen henkilön kanssa "keskustelemiseen" kannattaa käyttää.

Zepi kirjoitti: Foorumissa on hieno toiminto jolla voi blokata käyttäjien viestejä. Hyvä tapa pitää threadit siistinä häiriköistä.

Kimi kirjoitti: Olen varmaan puusilmä, mutta mistä tää löytyy?

Pakkohan toi sekopää on putsata pois näkyvistä. Pahempi kun mokkis ja degauss yhteensä.


j.e kirjoitti: On se kova jätkä, yhdessä postauksessa menee uusiksi suhteellisuusteoria ja kvanttimekaniikka.

Mutta noin oikeasti, olisi syytä Arto Laurin hommata apua tai edes läheisten (onko niitä?) yrittää saada häntä hakeutumaan hoitoon. Nykyään skitsofreniaankin on olemassa ihan toimivia lääkkeitä. Ei siinä harmiton kylähulluhan tämä tuntuu olevan, mutta on aivan mahdollista että harhat pahenevat ja joku päivä tämä sankari saa päähänsä tehdä jotain peruuttamatonta.


entomppa kirjoitti: Eikös täällä jo tullut ilmi, että heppu on ollut töissä ydinvoimalassa? Jotkut sepostukset ovat kyllä ihan tieteellisesti pitäviä, mutta ne valitettavasti hukkuvat tuonne sanatulvaan. Esimerkkinä vaikka tuo vapaan neutronin radioaktiivisuus. Neutroni kun on epästabiili vapaana ja beeta-miinus-hajoava, tosin jää mainitsematta, että puoliintumisaika on n. 15 minuuttia.

dathing kirjoitti: ilmeisesti sähköasentajana ollut olkiluodolla ja saanut potkut häiriöiden takia. näin kertoo internetin ihmemaailma. siitä lähtien vai sitä ennenkin häiriköinyt forumeja tällä samalla ydinsonnalla, lisäksi repertuaariin kuuluu mm. betasoihdut ja lentokoneiden chemtrailit

Zulu_ kirjoitti: Skitsofrenian takia sai monoa sieltä intternet-lähteiden mukaan.
On se näköjään käynnyt Murossa ennenkin.
HUOMAA. skitsofrenialla syyttäminen on SUPO: puolelta keksittyä mustamaalausta

S/M kirjoitti: ydinionisaation värjäämä taivas Ei jumalauta, nyt saa nauraa....on ihmisillä stressin kohteet. Asia on ihan helevetin vakava. Vaaleanpunainen taivas ja vittu mitkä pultit.....sattuu poskiin ja mahaan..

Lisää, ihan helmiä. Ennen oli catch a fish, nyt on The Ionicatcher: http://www.youtube.com/watch?v=Ea0KH3JcXJc&NR=1


Kuka muro tämä Noroviita on? Mokkis?Pyttis?Deggis?


http://www.youtube.com/watch?v=F1tGpZZQKVc&NR=1


Moose kirjoitti: Arto Lauri on NEO, MOS, FET, lassikansi, raijasivu jne. Hänen opetuslapsensa on Styrge eli Vesa Noroviita.

Johan tuosta videostakin näkee miltä Vesa näyttää ja Arto tässä ketjussa linkitti kuvallisen artikkelin vesivoimaprojektistaan. Joissakin Vesan videoissa on näkyvissä myös Arto.J.e kirjoitti: Kyllä ne edelleen ovat ihan fyysisesti kaksi eri ihmistä, betasoihtumies eli Vesa Noroviita on 28v ja Arto Lauri varmaan jotain 50-55v. Oletettavasti tuossa yhdessä A. Laurin postaamassa kuvassa on herra itse, eli:

S/M kirjoitti:


Puolimunasillaan häröilee vaaleanpunaisesta taivaasta ja jostain aivan käsittämättömästä paskasta, mikä meitä kaikkia uhkaa, teidän kahden mielestä??

Suunnittele se aurinkovoimala tai tuulivoimala, joka tosiaan toimii jos kerran ionit ja atomit on hanskassa. Paskaako tuo kahden kaverin ristiretki jotain täysin höpö höpöä vastaan mitään tuo?

Etenkin kun kaikki on teidän kahden mielikuvituksen tuotetta, vitun betasoihdut ja muut harhat. Joku kaunis aamu heräät ja huomaat, että jumalauta eihän nämä ollut muuta kuin päiväunia ja mielikuvitusjuttuja. Montako vuotta meni hukkaan?

Toisaalta, saahan sitä ihmiset uskoa vaikka tuon ioncatcheriin, ei ole meiltä selviltä pois. Mukavaa luettavahaan tämä on, tosin ihan sekopäisiä juttuja ja videoita, mutta huvinsa kullakin.


L ä ä k ä r i i n ! ! !

Intetään sitten jos pököpäät haluaa. Tämä maailmanloppu on ilmeisesti vain ja ainoastaan sinun ja tämä toisen hipin ihan omia hörinöitä.

Laita jotain konkreettista tietoa esille, eikä mitään vitun ydinfysiikan sivuja. Mitä helevettiä noilla on tekemistä vaaleanpunaisen taivaan kanssa tai säteilyvuotojen kanssa.

Voin samalla tavalla laittaa kuvia vaikka mistä ja väittää vaikka mitä. Jotain muutakin todistusaineistoa pitäisi omille teorioille olla, kuin kirjansivuja ja vaalenpunaista taivasta. Melkein 40 vuotta olen tuota taivasta katsellut ja ihan samalta se näyttää, oli ydinvoimaloita tai ei. Että siinä meni se teoria. Oliko jotain muuta?
lassikansi kirjoitti:

O2.

Aihekooste ydinenergian totaalikatastrofinsa systemaattsesta peittelyistä voidaan lausua myös toisin: TVO:n yhteiskuntavastuuraportti -08 sivu 37, kertoo TVO tuottaa mm. vastoin KAIKKIA aiempia ydinvalheitaan esim. CO2 hiilidioksidia, pienhiukkaspäästöineen vuosittain omienKIn sanojensa mukaan huikaisevat määrät 286 839 000kg/ v!!!

Artikkelissa puhutiin näköjään vain TVO:n vuotuiosesta hiilipolttomäärästä ja se pitää muutta kokonaiseksi hioilidioksidipäästömääräkseen seuraavasti. Hiilen C massaluku = 11, hapen O massaluku =15* 2= 30. 30+ 11= CO2 kokonaisatomipaino 41/ 11* 286 839 000kg=1 069 127 200kg/vuosi! TVO häpeämättömänä ydinrikollisyhtiönä noin vaan päättää syytää ilmaamme keneltäkään lupia kysymättä siis 1 069 127 200kg jokaista toimintavuottaan kohden. Ei tosiaankaan ydinherrojamme näy kehittämänsä kasvihuoneharhansa paskan vertaa häiritsevän!

Nyt 28.10.2010 TVO sai sen poistamiseen EU:n vankat satojen mijoonien valtiotukiaiset. Mutta nyt eilen YLE TV Lounaissuomen uutiset. Julkaisi ettei TVO, (Forttumit) yksipuolisella päätöksellään halua tehdä tämän ongelmansa eteen m i t ä ä n ! Ydinyhtiö TVO ei siis pelkästään komenna Suomen armeijaa estämään tuulivoimalaitoksia. Ei pelkästään estä biovoimaloitten ja vesivoimaloitten tekemisiä, turvelaitoksia, lämpökaivojen tekoa vaan määrää maassamme KAIKESTA!

TVO on siis yksipuolisella päätöksellään kieltäytynyt rakentamasta tuollaisten hiilitonnistojen poistamisensa mahdollistavat valmiit koneikot. Koska katsoo yliylimielisenä ettei valtiomonopolisena bulkkiydinsähkölaitoksena sen tarvitse noudattaa edes i t s e luomiaan määräyksiä siitä, että hiilidioksidin päästöstä olisi karsittava suomessa lakipakoin. TVO sai tähän toilailuunsa täyden tukensa koska yksikään tiedotuskanavien uutisoija ei tätä TVO:n toteamusta uskaltanut edes julkaista surelle kansalle kauhisteltavaksi, aamen!


lassikansi kirjoitti:

Täällä naureskeli eräs ydinalan KA4-militääri haluhimoistaan nähdä minut keskustelemassa paikallisten sähköntuottajapomojen kanssa.

Valitettavasti minun on tuotettava pettymys kysyjälle.

Ei hetimmiten osunut silmään kuin v a i n lehtikuva, jossa keskustelen energialan kutsutilaisuuteen mennessäni "v a i n " mm. TEM:n johtajiston. . Näyttää olevan Jaana Avolahden, paikallisen kunnan johtajien ja mm. Posivan johtajien esim. Friiberin kanssa. Toki juttuseuraani oli imeytynyt tusinajohtajia mm. TVO:lta, mutta niitähän me e m m e halunneet edes tähän kuvattavan! ; )
Kaotika (moderaattori) kirjoitti:

Muistuttaisin kaikkia keskustelijoita että tämä threadi ei ole oikea paikka valittaa moderaattoreiden tekemästä tai tekemättä jättämästä työstä.

Kannattaa myös muistaa että vaikka juuri Sinä olisit sitä mieltä että joku ansaitsee bannit, se ei tarkoita että moderaattorit ajattelisivat samoin. Myöskään se että kymmenen kaveriasi ajattelee kanssasi samoin ei tarkoita että moderaattori olisi samaa mieltä.

Lassikansi pääsee kuitenkin nyt rauhoittumaan soihtuineen toviksiwebspy-FIN kirjoitti:

Oot sä S/M SUPO:lla duunissa ?

Kun oon vaan pistänyt merkille, että sä tuut provoomaan melkein jokaikiseen threadiin minkä Lassikansi, Mokkis, DEGAUSS, minä tai joku muu salaliittohemmo on tänne avannut.

Onks joku tehnyt sulle täällä jotain, vienyt sun vaimos tai jotain muuta ? Kerro ihmeessä, niin kyllä se voi vielä helpottaa.

Oon vaan miettinyt, että tollasen 24/7 järjestelmällisen provoamisen takana vaikuttaisi kuitenkin olevan jonkun vähän suuremman organisaation kuin yhden yksittäisen hullun motiivit.

JA SITTEN LOPULTA MUROPAKETTI.COM FOORUMIN NIMIMERKKI lassikansi saa n. väh. viikon mittaiset bannit

Että sellasta...