http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 16, 2010

Aamulehdessä HC-luokan tekijänoikeuspropagandaa

En voinut olla huomaamatta aamulehdessä 15.11.2010 silmiin pistänyttä Markus Määttäsen lehtiartikkelia SCENE-ilmiöstä, jossa tätä tietokoneharrastajien toimintaa verrattiin jopa illuminatin salaliittoon.

Artikkeli on tässä seuraavana skannattuna.

Voi vaan miettiä, että jaksaako kukaan vielä kuunnella tekijänoikeusmafian sponsoroimaa tekijänoikeuspropagandaa? Ei kyllä hirveästi vaikuttaisi olevan nämä jutut täysin toimittajan suusta lähtöisin. Koska tekijänoikeusjärjestöt pelkästään pistävät kiinni useita miljoonia euroja tämänkaltaiseen lobbaustoimintaan.

Tässä on esimerkkitapaus miten tekijänoikeusjärjestöt pistävät kiinni miljoonia euroja vuodessa mm. tämänkaltaisiin lehtiartikkeleihin, jotta saataisiin tekijänoikeus propagandaa lobattua eteenpäin. Suomenkaltaisessa oikeusvaltiossa näilläkin tekijänoikeusjärjestöillä on niin paljon valtaa, että jonkun vertaisverkon ylläpitäjä saa helposti vuosia pidemmän kakun kuin vaikkapa raiskaaja tai pedofiili ja mitä tämä kertoo tästä yhteiskunnasta ?

Tekijänoikeustahojen mielestä elokuvan salakatsojat ja musiikin kuuntelijat ovat rikollisia ja heidät leimataan samaan sakkiin kuin talousrikolliset, raiskaajat ja pedofiilit jos tuomioista puhutaan ja tällä järjettömyydellä ei ole mitään rajaa kun on kyse monikansallisista tekijänoikeustahoista, joiden toiminta muistuttaa kuin suoraan mafiaa.Mutta myös ilmastonmuutosjärjestöjen toiminta ei eroa näiden monikansallisten tekijänoikeusjärjestöjen toiminnasta juuri lainkaan. Koska samaan kusetukseen sekin perustuu, missä maailman rosvoeliittiin kuuluvat ilmastofasistit käärivät valtioilta kohta tuhansia miljardeja tällä ilmastokusetuksella ja yksityishenkilöiden tulee vielä tulevaisuudessa heidän suunitelmiensa mukaan maksaa ns. hiilidioksiidiveroa. Ja kaikki tällainen mafiamainen toiminta ei keskity kuin vain pienen eliitin rahan keruuseen ja suorannaiseen ryöstämiseen.Myös kirjailijoilla on oma tekijänoikeusjärjestönsä Sanasto, mutta se ei ole läheskään yhtä läpeensä korruptoitunut kuin mitä ovat monikansalliset musiikkialan tekijänoikeusjärjestöt.

Suurin tabu mitä nämä maailman suurimmat tekijänoikeusjärjestöt pyrkivät salaamaan viimeiseen asti on mm. heidän kirjanpitonsa. Josta tulisi muuten ilmi se totuus, että kerätyistä tekijänoikeustuloista menee leijonasosa suoraan näiden konnien rahanpesuun, missä tilit on luonnollisesti mm. veroparatiiseissa tai Sveitsissä. Mutta edelleen näiden järjestöjen on syydettävä useita miljoonia pelkästään suomessa tekijänoikeuslobbaukseen, ettei heiltä menisi uskottavuus, että he ovat ajamassa vain tekijöiden etuja ja tätähän samaa tekniikkaa hyödynnetään myös suurissa ay-liikeissä.