http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, lokakuuta 01, 2016

Internetin yksityisyys on nyt mitä suurimmassa vaarassa


Vallanhimoiset globalistit ovat yrittäneet viimeisten kymmenen vuoden sisällä jatkuvasti päästä käsiksi internetin hallintaan. 

Mutta nyt tämä internetin yksityisyys sekä tulevaisuus on mitä suurimmassa vaarassa, kun voittoatavoittelemattoman ICANN -yhtiön vaatimus meni läpi Washingtonissa viime yönä suomen aikaa.

Nyt siis Washington antoi siunauksen sille, että koko internet liikenteen IP-osoitteiden jaostoa valvova IANA (Internet Assigned Numbers Authority) siirtyy voittoatavoittelemattomalle ICANN-yhtiölle.Mutta ei tässä vielä kaikki... Arvaas mikä korporaatio hallitsee tätä ICANN-yhtiötä ? 

Arvaas... Rothschild & Co.

Tämän näkee Who is domainin selvityksen kautta.  Peli ei ole vielä menetetty

Realiteetit on nyt kuitenkin tehtävä selväksi, että tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta kun nämä globalistiroistot yrittävät ottaa hallinnan internetistä.

He ovat yrittäneet sitä jo viimeisen 10 vuoden sisällä useita kertoja ja jokaisella kerralla tämä heidän juonensa on tullut lopulta julki, sekä kaadettu mm. Hollannin veto-oikeuden toimesta.

Mutta myös tälläkin kerralla tämä heidän salakavala juonensa tarkoitus olisi ollut lyödä läpi kaikessa hiljaisuudessa. Mutteivat he siinä kuitenkaan ihan onnistuneet, koska monet hereillä olevat nettiaktivistit haistoivat palaneen käryä ajoissa.


Heistä yksi on Belgialainen Stefan Molynex, joka on hyvinkin perillä tästä maailman salaisen valtaeliitin internetin kaatohankkeesta.


Vuonna 2009 USA:n senaaatin edessä tästä illuminatin internetin alasajosta nähtiin jo esimakua, kun tuolloin tämän maailman toiseksi rikkaimman pankkisukuun kuuluva senaattori Jay Rockefeller uhosi kuinka he tulisivat kohta lakkauttamaan koko internetin kokonaan. Elleivät nämä tietyt teknologiajätit suostuisi muuttamaan mm. sensuuriaan uudelle tasolle. 

Tämähän on käytännössä juuri sitä, mitä tuolla maailman valtakulissien takana neuvoteltiin ja väännettiin kättä. 

Kun tätä tahtipuikkoa on koko tähän asti heiluttanut tämä kasvoton ja kauttaaltaan äärimmäisen rikas eliitti, joka hallitsee myös sijoituspankkitoiminnan. 

Esim. tämä juuri nyt käynnissä oleva Saksan suurimman Deutsche Bankin velkakriisi, jossa tämän pankin varojen väitetään olevan loppu. On se vain pelkkä tekosyy kaiken muun kulissin takana. Sillä jos George Sorosin kaltainen eliitti-luokan talousrikollinen vetää Hedge-rahastojensa useiden 100 miljardien dollarien varat pois tästä Saksalaisesta sijoituspankista. Niin sillä kyllä pystytään horjuttamaan vaikka mitä sijoituspankkia.


YK aikoo kaapata netin hallinnan 1. lokakuuta 2016

Mutta nyt kun vielä mennään siihen kaikista vaarallisimpaan asiaan tässä koko eliitin internet-alasajossa. Niin se on se, että YK aikoo kaapata koko internetin-verkkoliikenteen IP-osoitteiden hallinnan 1. lokakuuta 2016

Eli tämä siis käytännössä tarkoittaisi jo sitä, että tällä hetkellä nämä (1. lokakuu 2016 Washingtonin aikaa 02:03 EDT) YK:n alihankkija-sensorit pystyisivät halutessaan sammuttamaan minkä tahansa IP-osoitteen. Kun siihen ei enää tulevaisuudessa tarvittaisi kuin vain nimetön toimeksianto vaikka EU:lta. 

Tämä kun on juuri se suunnitelma, josta nämä seinähullut EU-teknokraatit ovat jo kauan haaveilleet. 

YK siis tarvitsi tähän koko maailman internet-liikenteen salaiseen vallankaappaukseen vain Washingtonin korruptoidun johdon apua, koska eihän tällaisia mielivaltaisia päätöksiä synny ilman korruptiota tai lahjontaa.