http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 17, 2016

Rothschildit jäädyttivät RT-uutiskanavan tilitRothschildit jäädyttivät Venäläisen RT-kanavan tilit. RT-kanava on toiminut Englannissa ja sillä on ollut toimitilat Lontoossa. 

RT-uutiskanavalla on ollut britanniassa tili Bank of Scotland nimisessä pankissa, joka on Rothschildien omistuksessa oleva yksityinen pankki.Hillary Clinton kertoi jo muutama vuosi sitten Washingtonissa, että kuinka tämä venäläinen RT-kanava on haastanut jo läntisen median ja käynnissä on informaatiosota, jonka Pentagon sekä USA on häviämässä.

Ja tämä Venäläisteinen RT-kanava on ollut sionistisille maailman suurimmille mediakorporaatioille uhka, koska se on kertonut monista maailmalla tapahtuvista asioista totuuden, jonka taas sionistien mediakorporaatiot eivät uskalla kertoa. Esimerkkinä vaikka Syyrian sisällissota, josta sionisti-mediat ovat kertoneet vain yksipuolista tietoa jatkuvasti.

Samoin kuin myös Donald Trump nimisen USA:n presidentinvaalien ehdokkaan tukeminen on ollut kielletty koko sionistien mediatalojen sisällä. Jos siellä yksikään toimittaja syyllistyy Trumpin tukemiseen, niin tulee talosta lähtö. Joten tämänlainen poliittinen linja presidentintaistossa muistuttaa jo lähes Pohjois-Koreaa.


Lähteet: http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/brittipankki-jaadytti-venalaisen-televisioyhtion-tilit/6122722

https://www.gov.uk/government/publications/rothschild-report-on-the-governments-shareholdings-in-the-royal-bank-of-scotland-rbs