http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 31, 2016

FBI:n Hillary Clinton esitutkinta on 100 % kusetusta ja hämäystäLäntisessä mediassa on viimeaikoina ollut juttua, kuinka nyt FBI aloitti tutkimaan uudelleen Hillary Clintonin rikollisia toimia. 

Tämä ei kuitenkaan valitettavasti pidä paikkaansa, että FBI siellä mitään oikeasti tutkisi, koska FBI on läpeensä korruptoitunut poliisijärjestö. Vaikka sen sisällä kuitenkin kytee kapina, niin silti nämä kapinalliset sen sisällä eivät uskalla kapinoida. Koska pelkäävät suojatyöpaikkojensa puolesta.

Juuri uusin tieto tästä FBI:n lume-tutkinnasta oli seurava; FBI:n pomo rikkonut ehkä lakia - viranomaiset eivät saa vaikuttaa vaalitulokseenMutta Rothschildit ja Rockefellerien suku saa vaikuttaa vaalitulokseen 

Todellisuudessa tämä George Soroskin on vain Rothschildien juoksupoika ja agentti, horjuuttaessaan eri maiden pankkeja sekä politiikkaa yksityisten hedge-rahastojensa miljardivaroillaan. Todellisuudessa nämä maailman 13 rikkainta sukua pitävät salaista valtaa kaikkialla ja kuvittelevat omistavansa tämän koko planeetan.

Nämä maailman 13 rikkainta sukua ovat: 

1. Rothschild (mm. Bauer -yhtiön johdossa vaikuttava suku)
2. Rockefeller (pankkisuku)
3. Warburg (pankkisuku)
4. Russell 
5. Kennedy (öljyrikas suku)
6. Onassis (öljyrikas suku)
7. Freeman
8. Collins
9. Bundy
10. Astor
11. Van Duyn 
12. Reynolds
13. LiMutta sen sijaan Wikileaksin perustaja Julian Assange sanoi nyt, että tämä seuraava Podestan sähköpostivuoto tulisi olemaan jo sen luokan paljastus Hillarysta, että se peruuttaisi USA:n presidentinvalit hänen kohdaltaan ja veisi hänet oikeuteen.

Lähteet: http://www.thegatewaypundit.com/2016/10/breaking-julian-assange-next-leak-will-lead-arrest-hillary-clinton/   

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016103122543820_ul.shtml

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001173097.html

http://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/