http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, lokakuuta 25, 2016

Joel Skousen: III-maailmansota aiotaan sytyttää tammikuussa 2017Joel Skousen on geopolitiikan asiantuntija ja kommentaattori, jolla on pitkä kokemus globalistisen geopolitiikan analysoinnista. 

Hän oli tämän vuoden alussa vieraana Jeff Rense showssa ja kertoi tuolloin, että hänen päätelmiensä ja tietojen mukaan III-maailmansota on suunniteltu aloitettavan 22. tammikuuta 2017

USA:n armeijan budjetti tuolle 2017 vuodelle miltei kolminkertaistui edellisestä vuodesta.

Skousen kertoo, että tässä globalistit odottavat vain sitä, että milloin Venäjä ryhtyy sotatoimiin.Skousen oli nyt vieraana tällä viikolla Alex Jones showssa ja hän väitti, että Venäjän pitäisi tietää nyt tilanne, että pankkiiri-globalistit odottavat heitä ryhtyvän ensin sotatoimiin. 

Talouspakotteet ovat esileikkiä ja provokaatiota tälle, että venäjältä odotetaan ensimmäistä liikettä.

Skousenin mukaan kaikki nämä angloamerikkalaiset globalistit ovat hirviöitä, jotka yrittävät saada tämän kolmannen suursodan aikaiseksi keinolla millä hyvänsä.

Vaikka edelleen nämä samat pankkiiri-globalistit ostavat öljyä venäjältä sekä aseita. 

Mutta tämän homman taustalla kuitenkin painaa ehkä eniten kiista plutoniumin hyötykäyttösopimuksesta USA:n ja Venäjän välillä, jonka purkamisen venäjä perusteli yhdysvaltain epäystävällisillä toimilla Venäjää kohtaan.

Vaikka yhdysvallat on yrittänyt pitää viime vuosina valheellista julkikuvaa siitä, että se olisi luopumassa ydinohjelmastaan. Niin todellisuudessa heidän sotavoimiensa plutoniumintarve on vain kasvanut entisestään, koska kun vanhat ydinpommit vanhenee, niin tilalle on äkkiä tehtävä uusia.

Ydinpommit tarvitsevat myös vain tietynlaista uraania, jota löytyy vain 235-isotooppisesta uraanista ja tätä ydinpommeihin soveltuvasta uraanista on maailmalla jo huutava pula. Koska Israelin ja USA:n ydinaseohjelmat ovat niin äärimmäisen suuret.

Sitäkin voi miettiä, että miksi esim. Intialle ja Pakistanille annettiin aikanaan oikeus ydinaseisiin ja heistä tuli tuon jälkeen ydinasevaltioita. 

No tietenkin sen vuoksi, että he voisivat vielä tuossa mahdollisessa III-maailmansodassa tuhota niillä toisensa.

3-vuotiaan lapsenkin käsiin voi antaa tulitikkuja ja opettaa heitä sytyttämään niitä, mutta siitä seuraus voi olla jotain pahempaa.

Nämä angoamerikkalaiset globalistit, jotka ovat pääasiassa Rothschildien pankkisuvun dynastia ja Rockefellerit, haaveilevat edelleen siitä, että tämä III-maailmansota tultaisiin käymään ydinasein. Mutta näin ei kuitenkaan tule valitettavasti koskaan käymään.He ovat yrittäneet sytyttää tätä kolmatta maailmansotaa ydinaseillaan jo lukuisia kertoja, joista yksi kerta oli kaksi vuotta sitten. Jolloin USA:n armeijan sukellusveneestä ammuttiin ydinohjus Venäjälle, Sverdlovskiin. Mutta toispaikkakuntalaisten osastot olivat hereillä ja korjasivat ydinsaasteet pois muutamassa sekunnissa.

Kuuluisa kuussakin kävellyt astronautti Edgar Mitchell kertoi myös tämän vuosi sitten, kuinka nämä eräät avaruusolennot ovat estäneet ydinsodan syntymisen täällä jo monta kertaa.  

Joten ydinsodasta on siis yhdenkään globalistin enää turha haaveilla, koska sitä ei tulla sallimaan näiden kyseisten avaruusolentojen taholta.

Mutta silti vaikka ydinsota ei toteudu, niin on näillä konnilla muitakin ässiä hihoissaan ja yksi niistä on biologisten aseiden käyttö. Kun he yrittivät jo tuolloin 2009 lavastamansa sikainfluenssa-kampanjan aikoina Baxter- nimisen rokotevalmistajan toimesta kehitelleet jo n. puolet koko Euroopan väestön eliminointiin tarvittavat rokotteet. Mutta ne vielä kuitenkin varmuuden vuoksi päätettiin vielä testata koe-eläiminä toimineilla kesyhillereillä

Sitten kun selvisi, että kaikki kesyhillerit kuolivat rokote testeissä, niin tämän jälkeen rokotevalmistaja Baxter ilmoitti, että näihin kaikkiin rokotteisiin oli vahingossa päätynyt tappavaa H5N1 ja H3N2 virusta. 

Todellisuudessa tuo kesyhillerien testi säästi kokonaisen miljardien ihmisten kansanmurhan, jota nämä angoamerikkalaisen eliitin konnat tuolloin yrittivät jo toteuttaa.Mutta Puolan kohdalla, kun sen maan terveysministeri sanoi, etteivät he aio tilata yhtään sikainfluenssarokotusta. Niin tämän sai lopulta Puolan hallitus maksaa sillä, että heidät murhattiin kaikki pudottamalla heitä kyydinnyt matkustajakone alas 2010 Smolenskissa. Lopulta kun kone tippui alas, niin vielä venäjää puhuneet armeijan erikoisjoukot teloittivat vielä eloonjääneet tuonne koneen putoamispaikalle. Tästä on vieläkin se video netissä, jonka kuvasi yksi silminnäkijä omalla kännykkämamerallaan. 


Sattumoisin tämän videon kuvannut nuorimies joutui vielä vain pari viikkoa myöhemmin henkirikoksen kohteeksi, kun hänet puukotettiin hengiltä valko-venäjällä.  Näiden verenhimoisten angoamerikkalaisten globalistien oma Georgia Guidestonen -kivimonumenttiinkin on hakattu tuo, että "kuinka maailmanväkiluku tulee vähentää 500 miljoonaan" eikä saa enää sen jälkeen olla yhtään sen alle.

Ja syy on heidän mukaansa se, koska meitä on niiden mielestä jo liikaa hallittavaksi. Varsinkin tietoisella mielellä heränneet ihmiset pelottavat, ärsyttävät näitä psykopaatteja, kun he eivät saa heidän mielestään enää minkäänlaista kunnonlaista otetta. 


Sitten kun vielä mennään tähän ehkä kauheimpaan asiaan, että edustavatko nämä hirviöt teidän mielestänne ihmisrotua ja humanismia ? 

He kun todellisuudessa edustavat tätä liskoa muistuttavaa avaruusrotua, joka on aiemminkin aiheuttanut sekasortoa ja kaaosta myös muuallakin tässä universumissa. 

Ainoastaan se, että heidät on noilta monilta muilta paikkakunnilta ajettu pois kokonaan. Koska siinä vaiheessa kun jonkun sivilisaation kehitys nousee tarpeeksi korkealle, niin lopulta valon määrä nousee niin paljon, ettei tällaiset negatiiviset liskot kestäisi tuota tiedon valon määrää.

Syy siihen, että miksi tälle Tellus planeetalle tuli näitä liskoja ja saivat vielä risteytettyä oman DNA:nsa tämän planeetan maan ihmisiin, johtuu osin karmaattisista syistä. 

Koska Orionilla sekä Marssilla käytiin hyvin kauan sitten äärimmäisen tuhoisat sodat, joista kumpikin liittyi siellä olleen keinoälyn vallasta taisteluun. 

Toinen osapuoli halusi käyttää tuota keinoälyä silloisen ihmiskunnan orjuuttamiseen. Kun taas toinen osapuoli halusi luoda sillä täysin vapaan yhteiskunnan. 

Mutta koska lopulta ei tultu enää yhteiseen kompromissiin, niin lopulta jouduttiin sotimaan näitä koneita vastaankin. Eli se oli lähes sama kuin mitä Terminator -elokuvissakin. 

Jos tätä nykyistä länsimaista apina-sivilisaatiotamme nyt katsoo, niin ei ole yhtään poissuljettua, että tällainen teknokraattinen helvetti tulisi vielä täälläkin voimaan. 

Aivan varmasti tulee, jos ei täällä ala pian tapahtua jotain suurempaa heräämistä tietoisella sillä ihmisten mielellä, jota eivät enää nämä kontrollifriikit sortajat pysty kontrolloimaan.

Meitä on tämän takia tänne myös tullut tämä n. 11 prosentin vähemmistö aikanaan hyvin kauan sitten ja tämä oli jokaiselle meille täysin vapaaehtoista. 

Se että joku suostui lähtemään tällaiselle ihmisapinoiden planeetalle, jossa älykkyys kulkee vieläkin lähellä kehittynyttä simpanssia saattoi monelle olla kova isku. Sillä moni näistä tänne vapaaehtoisesti tulleista ovat tulleet tänne jopa 6D -ulottuvuudesta.

Mutta silti ilman näitä vapaaehtoisia kosmisen rauhan palvelijoita sekä tietoisuuden evoluution lähettiläitä tämä pallo olisi tuhoutunut jo aikoja sitten.

Mutta kaikkea tätä hankaloittaa suuresti se, että tämä raskaaseen kolmanteen ulottuvuuteen jumittunut planeetta on vielä vapaantahdon planeetta, jossa kenenkään vapaamatkustajankaan henkistä kehityskulkua ei voi kukaan toinen voi käydä jonkun toisen puolesta. 

Tässäkin evankelis luciferilainen kirkko rikkoo tätä vapaantahdon lakia jatkuvasti puhumalla siitä, kuinka jumala rankaisee ihmisiä ja taas jeesus antaa synnit anteeksi.

Synnit ovat karmaa, jonka ihminen luo teoillaan. Joten karman lain tilit on vasta sen jälkeen tasan, kunnes karma on sovitettu. Mikä tarkoittaa sitä, ettei mikään Jeesus voi niitä sinun puolestasi sovittaa.

Jos tällä moraalilla lähdettäisiin sotimaan, niin silloinhan jokainen USA:n armeijan kapiainenkin voisi lähteä lähes puhtaalla omatunnolla lähi-itään teurastamaan lapsia ja vanhuksia. Sitten pyydetään vain jeesukselta synnit anteeksi ja Jeesus antaa vielä Irakinkin yli miljoonan siviilin kansanmurhat anteeksi. 

USA:n armeija on toiminut kristinuskon siunauksella jo pitkään ja samoin suomellakin on edelleen armeijassa ns. kenttäpastorit. 

Mutta taas näiden globalisti-mädättäjien jeesus tai jumala on aivan eri, koska heidän jumalansa on langennut henkiolento Lucifer. 

He ovat siis satanisteja, jotka tavoittelevat Luciferin avulla itselleen lisää rahaa ja valtaa.

Tämä Luciferkin saattaisi muuten kuulua valon puolen leiriin, ellei olisi aikanaan sortunut sellaiseen pikku syntiin kuin ylpeys. Kun näiden henkiolentojen kohdalla alkaa jo esiintyä niin suuri vastuu kaikesta, että samalla nousee ns. kosmiset turvaluokitus tasot. 

Mutta jos tuolla tasolla alkaa leikkimään jumalaa, niin se tietää välitöntä pudotusta pois valon puolen evoluutiosta ja näin kävi Luciferille yvin kauan sitten.

Meidän planeettamme kuitenkin joutuu olemaan osana tuota Luciferin kirousta, koska tämän planeetan evoluutio ei ole vielä kehittynyt tarpeeksi, että olisimme oppineet olemaan mm. ilman tuota ylpeyttä.

Silti kuitenkin vieläkin suurempi uhka tällä pallolla on myös ahneus, joka näkyy erityisesti suuryhtiöiden puolella. 

Osinkoporsastelu ei ole loppunut. Päinvastoin se on vain suurenemaan päin ja mikä hävyttömintä, niin tätä suomalaista osinkoporsastelua tehdään yhä useammin YT-neuvotteluiden avulla.

Mutta suursodathan ne käytännössä ovat tälle pienelle angoamerikkalaiselle eliitille mitä suurinta osinkotuottoa. Pelkästään George Bush Sr:n edesmennyt isoisä Prescott Bush kääräisi II-maailmansodalla itselleen useiden miljoonien voitot ja tuki vielä Hitlerin pääsyä valtaan.