http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, lokakuuta 06, 2016

Suomen hallitus valmistautumassa sotaan Venäjän kanssa - Puolustussopimus USA:n kanssa


Suomen hallitus on jo valmistautumassa tulevaan sotaan Venäjää vastaan, kun se allekirjoittaa nyt 7.10.2016 perjantaina puolustussopimuksen yhdysvaltojen kanssa.

Globalistien kielellä tuo puolustaminen kyllä tarkoittaa aina päinvastaista, eli hyökkäyssopimusta. Mutta näiden roistojen juoni olisi saada sota käyntiin ensin suomesta, jota tod. suunnitellaan mm. Itä-Ukrainan kaltaisella matkustajakoneen pudottamisella, josta taas syytettäisiin Venäjää.


Tätä varten tämä BUK-ohjus on saatettu tänne suomeen tuoda, jossa tapauksessa tämä suomen tekemä ohjustesti, jolla simuloitiin MH17-lennon putoamista olisi pelkkää bluffia.

Suomi kun joutui viikko sitten kansainvälisen kohun keskelle, kun paljastui että se oli tilannut BUK-ohjuksia suomeen ja testannut niitä salaa.

Lopulta kun nämä Hollannin hallinnon pyytämät ohjustestit oli tehty, niin jostain ylempää tuli vielä käsky salata ohjuskokeiden tulokset. Kun taisikin käydä niin, ettei BUK-ohjuksen käytöstä ollutkaan näyttöä Hollantilaisen matkustajakoneen putoamisessa Itä-Ukrainassa heinäkuussa 2014.

Tuon matkustajakoneen kun ampui alas Ukrainan ilmavoimien hävittäjä., mutta tätä ei taas voi laittaa tuohon valheelliseen tutkintaraporttiin. Koska silloin taas Venäjää ei voisi syyttää ja lavastaa tuon tapauksen syylliseksi.


Suomi tilasi samalla 1,2 miljardilla sota-aluksia

Mutta tämä militarisointi-pelleily ei jää vielä tähän, vaan sen lisäksi nyt suomi tilasi vielä 1,2 miljardilla eurolla neljä sota-alusta yhdysvalloilta, joihin tutkimusapua on saatu  vielä yhdysvalloilta.

Kreikankin valtio yllättäen juuri tuolloin talouskriisin jälkeen tilasi ensimmäisenä myös sota-aluksia ulkomailta, vaikka siellä kansa oli ajettu talouskriisin johdosta todella suureen ahdinkoon

Hyvinvointivaltiota sekä valtiontaloutta ollaan tuhoamassa ja sitten joudutaan leikkaamaan köyhiltä, jotta päästäisiin tekemään säästöjä. Mutta näillä säästöillä laitetaankin armeijan uusiin hankintoihin miljardiluokan menot.

Joten tämä jo suoraan todistaa sen, että kuka tai ketkä täällä suomen hallinnon sisällä määrää valtion rahankäytön.

Se on jo ajat sitten ulkoistettu näiden yksityisten pankkien ja heidän bulvaaniensa (jenkkikonsultit) käsiin, sillä näillä talousrikollisilla on vielä juridinenkin oikeus päättää suomen menojen leikkauksista.


Syyrian tilanne on lähtökohtaisesti tulitikkuleikkejä III-maailmansodalla 

Koko maailman geopoliittinen tulevaisuus on tällä hetkellä Syyriassa äärimmäisen tulenarassa tilanteessa, koska minä hetkenä hyvänsä jos USA:n armeija aloittaa aseelliset toimet Syyrian hallintoa vastaan. Niin Syyrialla on turvatakuut mm. Venäjän kanssa ja Venäjän joukot ovat jo Syyriassa ja Tangoon tarvitaan aina kaksi.

Kun yhdysvaltain armeijan nykyiset komentajat ovat jo viritelleet näitä sotahuutoja ja ovat siinä yhtä suuressa sotakiimassa, kuin myös nämä suomen hallinnon sisällä vaikuttavat oikeistolaiset maanpetturit.

Silloin vajaa 80 vuotta sitten se sotahullu suomen poliittinen johto oli myös täydessä sotakiimassa ja uskoi, että hyökkäämällä Natsi-Saksan kanssa voisimme tehdä suursuomen.

Nyt nämä samat oikeistolaiset maanpetturit kuvittelevat, että meitä auttaa USA:n armeija ja Nato hyökkäämään Venäjälle. He luulevat, että tälläkin kerralla luodaan suursuomi, kun Nato sotii Venäjän kanssa asti viimeiseen suomalaiseen.

Tästä Nato-kiihkoilijoiden sotakiimasta on myös ollut suuressa vastuussa oikeistollinen ja mädätetty media kuten Helsingin-Sanomat, joka on näiden samojen maanpetturien käsissä kuin myös tuolloin 77 vuotta aikaisemmin vuonna 1939.

Sillä nämä suomen korruptoitunut ja mädätetty media on täysin tietoisesti syöttänyt meille tätä "Venäjän uhka, Venäjän uhka" -uutisointia, jonka tämä neokonservatiivinen eliitti uskoo toimivan kuten se toimi vuonna 1939.

Mutta nykyään internet onkin se alue, jota nämä globalistisen eliitin rikolliset ja mediayhtiönsä eivät pysty kontrolloimaan ja tästä syystä nämä niljakkeet ovat perustamassa nyt suomeen lähivuosina vielä hybridisotakeskuksen.

Vaikka vielä sekin on tullut selväksi, ettei nämä roistot uskalla edes kertoa suomen kansalaisille, että mitä se hybridi-sota oikein on ?

Hybridisodaksi kun voitaisiin kutsua tämänkin blogin tuottamaa sisältöä, joka on SUPO luokitelut kansainväliseksi turvallisuusuhaksi. Aivan kuten MV-lehden artikkelit.

Koska ne saavat herätettyä mahdollisesti lukijan tietoisuuden sille tasolle, ettei heidän alitajuntansa ajatuksia voida enää sen jälkeen kontrolloida ja tämä tekee nyt mm. MV-lehdestä yhden suomen vaikutusvaltaisimmista medioista.

Mutta tämä MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskinin vaino on johtunut vielä ennenkaikkea siitä, että tuo nettijulkaisu on toiminut vahvana Nato-kielteisenä julkaisuna ja siitä ei todellakaan pidetä tämän maanpetturi-eliitin puolella.

Koska näille globalisteille suomen kuuluisi olla heidän mukaan se samanlainen vanha tsaarikansa, jota ylemmät tahot ohjailevat kuin lammaslaumaa helposti laitumelle.

Kun vielä joskus kauan aikaa sitten oli ensin suo, kuokka ja Jussi. Mutta nyt tähän tuli tilalle suo, kuokka ja netti.

Sillä tässä tietoisuuden evoluutiossa ei ole mikään valtiollinen säädäntö, joka pakottaa jokaisen kansalaisen massojen muottiin.

Vaikka valtiollinen järjestelmä onkin rakennettu sellaiseksi, että toisinajattelijat ajetaan julkisesti nurkkaan tai sivummalle, jottei heidän äänensä pääsisi julki.

Mutta sitten tuli n. parikymmentä vuotta sitten tämä internet, joka mullisti kaiken.

Se on nyt saanut käännettyä kupin täysin nurin ja jopa suomen korruptoitunut media, erityisesti Helsingin-Sanomat on menettänyt asemaansa sekä uskottavuuttaan roimasti.

Se on sitten alkanut solvaamaan kilpailijaansa MV-lehteä mm. valemediaksi, vaikka ei ole valmis missään vaiheessa perustelemaan väitettään.

Kun perinteinen korruptoitunut media on aina luonut uutispohjan viihteestä, jonka ylle rakennettiin tämän mädätysajan mediateollisuus.

Se toisimmin tarkoittaa sitä, että se uutinen joka myy, niin on tarkoitus tuottaa voittoa lehden omistajille. Mutta tällaiset uutiset voivat aivan yhtä hyvin olla pelkkiä satuja, jos niillä saadaan myytyä lehtiä paremmin.

Kun taas kansalaisten tuottama sisältö blogeissa ja ylipäänsä netissä kuten MV-lehdessä ei taas perustu väkisin tuotetun valheellisen propagandamedian sisällölle.

Kun suomessakin sekä EU:ssa on edelleen voimassa ns. yksilönvapaus sekä sananvapaus, joka sallii jokaiselle EU-maiden kansalaiselle nuo oikeudet. Ilman että mikään valtiollinen elin puuttuu niihin.

Tämän vuoksi nyt tämä käynnissä oleva kansallinen vainonta MV-lehteä sekä sen päätoimittajaa kohtaan on äärimmäisen häpeällinen tahra suomen kansainvälisen ihmisoikeusmaineen kannalta.

Silti edelleen tämä mädätysmedia kehtaa vuosittain vieläkin väittää, että kuinka Suomi olisi edelleen yksiä maailman vähiten korruptoituneita maita. Vaikka tämä on hyvin kaukana totuudesta.

Suomen kansallisidentiteetti on nyt siinä tilanteessa, että sen täytyy nyt heidän pelastaa he, jotka ovat tämän asian tiimoilta ns. hereillä. Sillä liian moni nukkuu tässä tilanteessa ja ei näe tämän asian vakavuutta.

Nato ei toisi suomeen yhtään turvaa. Nyt entinen suomen presidentti Martti Ahtisaari on vielä kirjoittanut kirjassaan, kuinka sanoisi hakevansa muuten Namibiasta turvapaikkaa, ellei Suomi liittyisi Natoon.

Tämä kuvastaa hyvin tuon kansainvälisenkin korruption keskellä loisivan oikeiston sisäisiä harhakuvia. Koska heille Venäjä näkyy tuollaisena kaikkialla kummittelevana pelottavana mörkönä.

Aivan samalla tavalla kuten näille muutamille Ylenkin palkitsemille toimittajille taas tällaiset yksittäiset suomalaiset blogistit ovat kaikki Putinin rahoittamia Venäjän trolleja.

Fobioita eli pelkoja on monenlaisia ja jos toinen pelkää pimeää, niin taas tämä toinen pelkää Venäjää. Mutta siinä vaiheessa kun tämän Venäjän-fobiaa kokevan eliitin psykologinen luulosairaus tulee myös osaksi koko kansallisen median poliittista agendaa, niin mennään jo aika vaarallisille vesille.

Kun tähän Venäjän pelko uutisointiin ollaan vielä liitetty hyvin vahva "uhri-minä" -ohjelmointi, johon koko suomen kansa halutaan saada mukaan. Aivan kuten myös tässä kulttuurimarxistisessa sekä vasemmistolais/feministisessä aivopesussa on myös tuo sama uhri-minä, jolle tuo koko suggestio perustuu.

Myös Israelin valtiolla sekä juutalaisilla vaikuttaa hyvin useasti tällainen samanlainen vahva uhri-minä, jota pidetään yllä tällaisten tekijöiden kuten Holokausti ja natsikorttien avulla.

Mutta tällainen kaikki uhri-minään perustuva mielenohjelmointi voidaan vasta siinä vaiheessa purkaa, kun sen kohteena oleva tiedostaa olevansa yksilö.

Emme esimerkiksi koskaan kuule, että kuinka Holokaustissa puhuttaisiin yksikkönä juutalaisen oikeuksista, vaan aina tämä käännetään monikkoon, jotta tuo uhri-minä ohjelmointi saadaan aktivoitua.

Aivan samalla tavalla toimivat myös nämä suursijoittaja George Sorosin rahoittamat #BlackLivesMatter liikkeen kaltaiset kulttuurimarxistiset monikulttuurisuus -liikkeet.

Sillä jopa suomesta löytyi joukko näitä hyödyllisiä idiootteja, jotka aikovat mennä tulevana viikonloppuna marssimaan mustien oikeuksien puolesta Helsingin kaduille. Tietämättä sitä, että he marssivat siellä Helsingin kaduilla Soroksen laskuun. Soros oli vuonna 2015 rahoittanut tuota mustien kulttuurimarxistista aktivistiliikettä peräti 650 000 dollarilla.

Sorosin kaltaiset globalistit tietävät sen, että paras tapa hajoittaa konsensus yhteiskunnallisesti on juurikin lisätä kansalaisten välistä vastakkainasettelua mm. tällaisten BlackLIvesMatter -kaltaisten ääriliikkeiden johdolla.

Mutta sen sijaan nämä Sorosin kaltaiset globalistit eivät missään tapauksessa suostuisi rahoittamaan universaaleja ihmisoikeusliikkeitä, jotka ajaisivat koko maailmanväestön ihmisten oikeuksia. Sillä tällainen humanismi ei missään nimessä kävisi heille päinsä, jok taas sotkisi näiden rikollisten globalistien omia bisneksiä.

Soros kuten myös tämä muu salaisen globaalin maailmanhallinnon eliitti koostuu okkultisteista ja satanisteista, joiden itsekkäät intrestit ja tarkoitusperät tämän maailman suhteen ovat vain tuottaa heille maksimaalisesti voittoa.

Coca Colan tai Nestlen kaltaiset suuryhtiöt ovat näyttäneet suoraa mallia siitä, että mitä tämä globalismi on todellisuudessa. Sillä nämä pari edellämainittua tulevat lähitulevaisuudessa vaikka sotimaan yksityisten armeijoiden kanssa näistä suomen jäljellä olevaista pohjavesialueista. 
 
Lähteet: http://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/3/161170/f60e37a8cf

http://www.hs.fi/kotimaa/a1475555647357?ref=a-luet-#2