http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 17, 2016

John Kerry uhannut Ecuadorin presidenttiä vaijentamaan Assange


Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry on tietojen mukaan juuri uhannut Ecuadorin presidenttiä vaijentamaan heidän Lontoon suurlähetystössään piileskelevä Julian Assange.

Assange on majaillut Ecuadorin Lontoossa sijaitsevassa suurlähetystössä 2012 kesäkuusta lähtien, kun hän pakeni sinne tuolloin kansainvälistä pidätysmääräystä.

Assange kun pelkää, että jos hän tulisi sieltä ulos, niin hänet pidätettäisiin kansainvälisellä pidätysmääräyksellä ja luovutettaisiin yhdysvaltoihin saamaan pitkä tuomio Wikileaksin ylläpitämisestä.

Uhkailut tuottaneet tulosta ?  


Nyt nationnews.com niminen internet-sivusto väittää, että Wikileaksin sisäiset internet-yhteydet olisi ajettu alas jonkinlaisella kyber-iskulla.

Lisäksi Wikileaks ei ole onnistunut enää toimittamaan lisää Podestan vuotoon kuuluvia sähköposteja, joita se lupasi aiemmin paljastaa lisää.

Lontoon poliisi kieltäytyi kommentoimasta asiaan, vaikka Ecuadorin Lontoossa sijaitseva suurlähetystö edelleen kieltäytyi luovuttamasta Assangea.Joku amerikkalainen oli vielä soittanut Lontoon Ecuadorin suurlähetystöön ja kysynyt Assangea puhelimeen, mutta siellä taas vastattiin, ettei häntä voi tavoittaa nyt puhelimitse. Mutta kuitenkin vahvistettiin asia, että mies on kuitenkin edelleen elossa.


Ecuadorin presidentin uhkailut ovat seurausta kiristyneestä USA:n presidentinvaali-pelistä 


Se ei ole yhtään sattumaa, että miksi juuri Wikileaks ja sen perustaja Julian Assange ovat joutuneet nyt USA:n hallinnon tähtäimeen, kun käynnissä on tämä yhä kiristynyt USA:n presidentinvaalitaisto. Jota käytännössä ei edes miksikään presidentinvaalitaistoksi voi nimittää, koska Trumpista on tehty tässä pelissä pelkkä julkinen sylkykuppi ja USA:n kansallinen kusitolppa.


Mutta Clintonien rikollisklaani on kauhuissaan siitä miten Wikileaks on onnistunut keinuttamaan tätä heidän venettään jo liikaa. Siellä kun pelätään sitä, että vielä paljastuisi jokin sähköposti, joka voisi päättää Hillaryn presidentinvaalit ja viedä hänet kansainväliseen Haagin sotaoikeuteen.


Sillä käytännössä ellei Clintonit nauttisi täydellistä Rothschildien suojelusta, niin tämä miss Killary oltaisiin silloin jo viety ajat sitten Haagin sotarikosoikeuteen ja hän istuisi jo elinkautista mm. Isisille aseiden myymisestä sekä lukuisten ihmisten murhien tilaamisesta.

Clintonien suku on itseasiassa tehnyt lähes suurimman osan miljoonistaan kansainvälisellä kokaiini-huumekaupalla ja lukuisat henkilöt, jotka ovat nähneet tämän puolen heistä, on hiljennetty salamurhilla.


Lähteet: https://nationonenews.com/2016/10/17/wikileaks-just-dumped-everything-this-is-huge-historic-activity-by-wikileaks-read-and-share-before-it-is-taken-down/