http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 12, 2016

Paavo Väyrynen: Suomen ulkopolitiikkaa johtaa salaliitto


Europarlamentin jäsen Paavo Väyrynen on ottanut blogissaan suoraa kantaa siihen, että mikä on suomen nykyisen ulkopolitiikan tila. Sitä kun johtaa myös Väyrysen mukaan salaliitto, johon kuuluu upseereita, valtioneuvoston ylimystöä, yrityselämän johtoa.

Lisäksi tämä ulkopolitiikkaa johtava salaliitto-liittoutuma saa jatkuvasti tukea suomen lehdistöltä, koska suomen lehdistöä johdetaan pääasiallisesti CIA:n kautta. Näin pidetään yllä Venäjä-vihamielistä konsensusta.


Mutta Väyrysen mukaan myös Jyri Häkämiehen (kuvassa) nimittäminen EK:n johtootoimitusjohtajaksi ei ollut sattumaa.

Väyrysen mukaan tästä salaliitosta oli myös merkkejä jo ennen eduskuntavaaleja, jolloin useat talouselämän vaikuttajat painostivat poliitikkoja kannattamaan Suomen Nato-jäsenyyttä.

Hallitukseen haluttiin vääjäämättä Nato- jäsenyyttä ajava Kokoomus ja turvallisuuspolitiikka annettiin taas Perussuomalaisille, joiden linja on sekava.


Historian harrastajana Jussi Niinistön (kuvassa) luulisi kannattavan Kekkos-Paasikiven linjaa, mutta hän näyttää nyt kuitenkin hurmaantunen sotilaallisesta yhteistyöstä Naton ja Yhdysvaltojen kanssa.

Väyrysen mukaan ulko- ja turvallisuuspolitiikan tulee olla keskeinen kysymys tulevissa presidentin- ja eduskuntavaaleissa. Äänestäjien on voitava ottaa kantaa Suomen linjaan ja kansan enemmistön tahtoa on noudatettava.

Mutta ongelma tähänkin asti on ollut siinä, ettei suomessa ole enää mitään demokratiaa. Koska tämän maan ulkopolitiikkaa johdetaan CIA:n antamien ohjeistuksen kautta.


Samoin kuin myös vaalien ääntenlasku on ulkoistettu jo ajat sitten Tieto oyj nimisen it-firman haltuun, joilla 2010 vielä ulkomaalainen kasaarijuutalaisten yksityinen sijoituspankki Goldman Sachs omisti tuon firman osake-kannasta 10 prosentin osuuden.


Mutta hämmästyttävää mutta totta, niin tuokin 2008 vuodelta peräisin oleva Taloussanomien juttu, jossa kerrottiin tuolloin Goldman Sachs Groupin omistuksen nousseen tuolloisesta TietoEnatorista yli 10 prosenttiin. On vedetty nyt verkosta pois.


Kun sitten puhutaan siitä, että mikä todellisuudessa on suomen turvallisuutta uhkaava tekijä, joka on suomalaiselle demokratialle suuri uhka.

Sellaisia täällä suomessa edustavat mm. vapaamuurarit, jotka toimivat jopa kansainvälisestikin yhteen hiileen puhaltaen.

Kaikki nuo yli 32-asteen vapaamuurarit sitoutuvat noihin okkultistisiin oppeihin sekä vannovat valan langenneelle henkiolento Luciferille. 

Jopa Vatikaanin sisällä Lucifer on se, jota he palvovat jumalanaan okkultistisissa rituaalimenoissaan.

Että jos Suomessa presidentti Sauli Niinistö kuuluu vapaamuurariudensa lisäksi myös erääseen Helsinkiläiseen ritarihuoneeseen, jonka sisällä ei suostuta pitämään seinällä aatelittomien presidenttien vaakunoita. 

Tämä kun johtuu siitä, että Ruotsin ritarihuone pitää tätä suomalaista ritarihuonetta alamaisen asemassa ja vain siellä päätetään he, jotka voivat liittyä tämän ruotsalaisen ritarihuoneen jäseneksi.

Mutta ulkopoliittisella kentällä vapaamuurarien toiminta vaarantaa koko maailman väestön tulevaisuuden. Koska nämä pirut olivat suunnitelleet aina ensimmäisen ja toisenkin maailmansodan kulun. Mutta nyt he ovat valmistelemassa tuon kolmannen maailmansodan geopoliittisia siirtoja.

Hurjimpien huhujen mukaan jopa suomen tuleva kohtalo ollaan jo näissä looseissa päätetty, että kuinka Venäjä tulisi ottamaan lopulta Pohjois-Suomesta n. Oulun korkeudelta ison siivun itselleen suomea noiden USA-Nato-Eurooppa - Venäjä-Kiina-Iran kähmintöjen jälkeen.


Itseasiassa tästä löytyy ihan viitteitä, kun USA:n lukuisten presidenttien neuvonantajana toiminut Zbigniew Brezinski toi julki 2014 hänen visionsa III-maailmansodan jälkeisestä maailmanjaosta.

Tämä todellakin kertoo sen, että miten sotahulluja kiihkoilijoita nämä negatiiviseen eliitin liittoutumaan kuuluvat globalistit oikein ovat. Kun he ovat jo noin voitonvarmoja siitä, että tulisivat moukaroimaan Venäjän läpikotaisin.

Mutta tämän kaiken takana on energiasota ydinpolttoaineesta uraanista, jota Venäjä on enää vuoden 2008 jälkeen luvannut vain kaivaa enää omiin tarpeisiinsa.

Uraani kun on äärimmäisen tärkeä valmistusväline ydinpommien rakennuksessa, vaikka ydinpommeja voidaan myös valmistaa plutoniumista. Mutta uraanista ydinaseita on paljon helpompi valmistaa, miksi uraanin kysyntä on tästä syystä maailmalla niin kovassa huudossa.

Mutta koska uraania löytyy luonnosta vain kiviin kiinnittyneenä malmina, niin se ei siltikään välttämättä sovellu sellaisenaan ydinpommiin.

Luonnonuraanissa on ydinpommiin soveltuvaa 235-isotooppia ainoastaan alle 1 prosentti. Joten ydinpommiin juuri tätä isotooppia tarvitaan vähintään aina 90 prosenttia. 

Joten tämä hieman kertoo sitä, että miten kovassa huudossa tämä 235-isotooppisen uraaniesiintymä on maailmalla.


Suomessa Talvivaaran kaivoksen johto Pekka Perän johdolla valehteli kansainvälisille sijoittajille, että he pystyisivät sieltä kaivamaan myös ydinpommeihin soveltuvaa uraania.

Mutta Perä on pelkkä kaivosinsinööri, eikä mikään ydinteknikko. Joten hän ei tiennyt sitä, että vain 1 prosentti maasta kaivetusta uraanista soveltuu ydinpommien valmistamiseen. Joten tämän vuoksi Talvivaaran uraanikaivoksesta tuli suunnaton fiasko.

USA:n armeijan ydinohjelma luonnollisesti vaatii mielettömät määrät juuri tuota 235-isotooppia sisältävää uraania ja nyt he eivät sitä enää onnistu löytämään mistään. 

Joten kun Venäjällä tätä kyseistä uraaniesiintymää vielä on, niin lopulta ei enää keksitty mitään muuta keinoa, kuin saada aikaiseksi suuuri sota, jossa nämä USA:n armeijan sekä Euroopasta koottujen sotajoukkojen legioona yrittää miehittää sotilaallisesti Venäjän. Jotta USA:n armeija sekä Israel saisi käsiinsä nuo Venäjän uraaniesiintymät.

Vaikka taustalla toki on myös suuri sota mm. öljy ja kaasumarkkinoiden hallinnasta.

Mutta Suomi kaiken tämän sotakiihkoilijoiden välissä tulisi toimia idän ja lännen välisenä sillanrakentajana, eikä lähteä näiden Nato-hullujen peräsimeen tulenjohdon mukaan.

Mutta ilmeisesti historiasta ei olla vieläkään opittu, kun tässä suomen korruptoitu poliittinen johto toimii aivan samalla tavalla kuin II-maailmansodan kynnyksellä. Milloin suomen silloinen johto lyöttäytyi yhteen Natsi-Saksan kanssa sotilaallisen yhteistyön merkeissä.

Nyt tuo sotilaallinen yhteistyö tehdään Britannian sekä USA:n armeijan ja Naton kanssa, joilla on jo suuri hinku saada päästä hyökättyä Venäjälle. Tästä tässä siis on kyse.


Lähteet: http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/vayrynen_salaliitto-55609

http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/223354-suomen-linjaa-on-selkiytettava