http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, lokakuuta 31, 2016

Norjan ydinvoimalassa ydinvuoto levisi suomeen - STUK salasiMuutama päivä sitten 25. lokakuuta kaakkoisnorjassa sijaitsevassa Haldenissa ydinvoimalassa sattui ydinvuoto, joka levisi aina tuulen mukana suomeen.

Mutta suomen säteilyturvakeskus STUK kuitenkin salasi vuodon alkuperän ja kertoi vain, että kuinka suomessa heidän mittausasemansa olivat mitanneet joitain määriä radioaktiivista jodia.

28.10.2016 sitten STUK väitti, ettei jodia ollut havaittu ollenkaan. Mutta nyt kuitenkin kertoi, että Norjassa tapahtui vuoto, mutta jodi tuskin sieltä.

Ensin siis STUK:n mittarit havaitsivat jodia ja tätä jodia havaittiin myös Virossa Narvan ja Tallinnan seudulla.

Sitten jodia ei kuulemma oltukaan havaittu yhtään suomessa.

Joten mikäli tämä kusetus olisikin totta STUK:lla, niin olisivatko he keksineet vain päästään ja mielikuvituksestaan, että tuota jodia oli tuolloin 25.10

Kuinka tyhmininä ne meitä tuolla STUK:ssa oikein pitää, koska ei kaikki suomalaiset ole mitään kaikki uutiset uskovia aaseja, jotka eivät osaa käyttä aivojaan itsenäiseen ajatteluun.   

 

Jos syötät nyt googleen viimeisen kuukauden hauilla "norja ydinvuoto", niin saat vain tämän itse allekirjoittaneen juuri tekemän videon, jossa kerrotaan tästä Norjan ydinvuodosta.

Silti vaikka tämä Reutersin alunperin julkaisema uutinen tuosta Haldenin ydinvoimalan vuodosta julkaisiin myös brittiläisessä Independentissä, USA Todayssa sekä RT:ssä.  

Mutta on uskomatonta, jos suomen ydinsäteilytiedottaminen on jouduttu ulkoistamaan jo pelkkien suomen kansalaisten nettibloggarien harteille.

Koska ei asia voi olla näin, että vain joku Arto Lauri tai muutama muu asiaan paremmin perehtynyt nettiaktiivi on vain ainoa suomessa, joka näistä naapurimaan ydinvuodoista tiedottaa. Sillä STUK:n salailu on täysin tietoista ja siihen on heille tullut aivan omat määräykset suomen sisäministeriöstä.