http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 21, 2016

Raskaasti aseistettuja poliiseja Ecuadorin suurlähetystön lähellä
Lontoossa sijaitsevan Ecuadorin suurlähetystön läheltä on havaittu raskaasti aseistettuja poliiseja. 

Asian vahvisti Wikileaks virallisella Twitter tilillään

Wikileaksin palvelin joutui jo aiemmin tälläviikolla raskaan Ddos-hyökkäyksen kohteeksi, kun vielä USA:n ulkoministeri John Kerry alkoi uhkailemaan Ecuadorin presidenttiä Assangen kiinnisaamiseksi.

Assange on majaillut Ecuadorin suurlähetystössä vuodesta 2012 lähtien, jonne pakeni tuolloin, koska hänestä annettiin tuolloin kansainvälinen pidätysmääräys Ruotsissa tapahtuneesta raiskauksesta. Jossa eräs tiettävästi CIA:lle työskennellyt ruotsalainen äärifeministi Anna Ardin teki Assangesta rikosilmoituksen raiskauksesta.

Nainen oli kuitenkin itse suostunut Assangen kanssa ns. petipuuhiin ja myöhemmin selvisi vielä, että Assangelle petiseuraa tarjosi myös eräs toinenkin ruotsalainen nainen, joka meni myös tekemään myöhemin rikosilmoituksen samalle vielä poliisiasemalle.


Suunnitteleeko Hillaryn leiri Charlie Hebdon kaltaista iskua Ecuadorin suurlähetystöön ?

Hillary Clinton oli vain vajaa kuukausi sitten kysynyt neuvonantajiltaan suoraan, että voisiko tämän Assangen tappaa esim. drone-iskulla.

Se että Assange majailee vieraan valtion suurlähetystössä, niin tekee kuitenkin tapauksesta monimutkaisen, koska mikäli tämä Hillaryn takana vaikuttava pankkiiri-mafia aikoisi vaikka suunnitella tuonne Ecuadorin lähetystöön Charlie Hebdon kaltaista iskua, niin se tietäisi silloin samalla myös hyökkäystä Ecuadorin valtiota kohtaan. Koska tämä suurlähetystö on aina tuon kyseisen valtion aluetta.

Charlie Hebdon isku tapahtui tammikuussa 2015, jolloin kommandopipoiset läntisten tiedustelupalvelujen operoimat kommandot hyökkäsivät tuon satiirilehti Charlie Hebdon toimitiloihin Pariisin keskustassa tappaen siellä koko lehden n. 10 henkisen toimituksen sekä vartijan.

Mutta kuitenkin mediassa haluttiin antaa vain sellainen kuva, että hyökkääjät olivatkin jotain äärimuslimeja, joilla oli yhteyksiä Isikseen.  
 
Iskun aivoiksi ilmoitettiin sitten ranskalaisveljekset, joilla ei kuitenkaan ollut mitään tekemistä varsinaisten Charlie Hebdon teurastuksen kanssa. Koska nämä lavastetut syylliset eivät ole koskaan mitään erikoiskoulutuksen saaneita Israelin Mossadin kommandoja jne.USA:n hallinnolla on aiemmin kokemusta suurlähetystöihin tehdyissä aseellisissa iskuissa

USA:n hallinnolla on jo aiemmin kokemusta aseellisista iskuista suurlähetystöihin, kun se tilasi vuonna 2012 oman suurlähettiläänsä murhan Libyassa.

Tuossa kyseisessä Bengasin tapauksessa USA:n suurlähettiläänä Libyassa toiminut Christopher Stevens sai surmansa ja vaikka iskun väitettiin olleen islamilaistaistelijoiden tekemä. Niin se oli kuitenkin suunniteltu etukäteen CIA:n toimesta ja siinä käytettiin mm. sinkoja.


Koska juuri tapauksen ollessa tuore siitä syötettiin mediassa läpi mitä hävyttömimpiä tarinoita mm. profeetta Muhammedia pilkkaavasta yhdysvaltalaisvideosta. Myöhemmin kuitenkin selvisi, että isku oli täysin sunniteltu etukäteen ja se tehtiin vielä tarkoituksellisesti 11-iskujen vuosipäivänä 11.9.2012.

Bengasin tapauksesta vielä silloinen USA:n ulkoministeri Hillary Clinton sai syytteitä mm. riittämättömistä turvatoimista ja kyseisen tapauksen peittely-yrityksistä.

Rouva Clinton oli jopa ollut USA:n kongressin edustajainhuoneen kuultavana iskuista.

Hillary Clinton kun on sen verta hullu rautarouva, että jos hänellä olisi valta tilata Charlie Hebdon kaltainen isku Lontoon Ecuadorin suurlähetystöön, niin hän tilaisi sen pikimmiten.Ecuadorin hallinto painostettiin presidentille uhkailulle rajoittamaan Assangen internet-yhteyttä


Juuri aiemmin tällä viikolla Ecuadorin hallinto painostettiin rajoittamaan Assangen internet-yhteyttä, kun USA:n ulkoministeri John Kerry uhkaili Ecuadorin presidenttiä puhelimitse. CIA:lla kun on jo kokemusta Ecuadorilaisten presidenttien murhista, kun se järjesti vuonna 1981 silloisen Ecuadorin presidentti Jaime Roldoksen (kuvassa) salamurhan pudottamalla tämän lentokoneen alas pommilla. Kerry kun saattoi nyt uhkailla Ecuadorin nykyistä presidentti Rafael Correaa (kuvassa), että hänelle kävisi samoin kuin Roldokselle, jollei suostuisi yhteistyöhön USA:n hallinnon kanssa Assangen vaientamiseksi.
Hillary Clintonin leirissä on kuitenkin jo nyt täysin paskat kirjaimellisesti housussa, koska CNN kanavalla ei saa enää edes mainita Wikileaksista mitään. He katkaisivat suoran satelliittiyhteyden, kun republikaanien kongressiedustaja sanoi sanan wikileaks. 
Tämä kuvastaa jo tuota henkeä, miten suuressa kusessa Hillaryn tukijoukot ovat ja samoin kuin myös vaalituloksen väärennysaikeet on myös tuotu julkiseen keskusteluun. Tästäkään aiheesta ei saa sionistisella CNN-kanavalla puhua julkisesti.Lähteet: https://twitter.com/wikileaks/status/789493599121604609

 http://www.trunews.com/article/wikileaks-armed-police-appear-at-ecuador-embassy-in-london

https://fi.wikipedia.org/wiki/Bengasin_isku_2012 

http://bigstory.ap.org/article/6f997f97c5f140a29f385ea05f1b642c/wikileaks-assanges-internet-link-severed-state-actor 

http://www.telesurtv.net/english/news/CIA-Document-Reveals-Ecuador-Part-of-Operation-Condor-20150327-0018.html